Azok a balosok akik védik MZP-t a gusztustalan viselkedése miatt,maguk is a maszkjukba szoktak köpni?
"gusztusosabb lenne a földre köpni?"
"Miért, te hova köpted volna a rágót, ha interjút kell adni? El az utcára? Vagy lenyeled? Komolyan érdekel, hogy te mit csináltál volna."
Feltalálták a zsebkendőt. Tudniillik, kulturált emberek abba szokták köpni a rágójukat.
Abba szoktam tüszenteni és köpni is már az egész maszkolás kezdete óta ugyan azt a maszkot hordom egy kiss takony vag nyál föl sem tünik
Ugyhogy nincsen ebben semi gond monjuk ha rágó volt lenyelhette volna vagy a földre is kophatta volna kicsit szétkened a betonon es mar mas sem lép bele.
HAJRA MZP hajra alapjovedelem.
"Ezért nem vesz elő zsebkendőt az ember, ha van amúgy is a szemétbe dobandó a kezében."
Te ennyire tönkre vagy? Ha az ember rágót köp ki, azt zsebkendőbe szokta, legalábbis akibe szorult egy kis kultúra. Ezen mit nehéz felfogni? :D
#24 ahogy írtam te komcsiként nem tudhatod hogy mi az a kultúra, maximum azt hogy mit kell elpusztítani.
Nem abba szokta a kötni az ember ami éppen a keze ügyében van, és arra használható, mert a normális ember gondolkozik, ellentétben a magadfajtákkal.
"Nem abba szokta a kötni az ember ami éppen a keze ügyében van"
De Márki-Zay pontosan ezt csinálta. Abba köpte, ami éppen a keze ügyeben volt. Mondom én, hogy tönkre vagy. Szerintem pihend ki magad.
24
Persze, amikor az ember épp interjút ad, majd elteszi az eldobható maszkját, elővesz vesz egy eldobható zsebkendőt, addig is rágóval a szájában beszél, kiköpi a rágót, de a zsebkendőbe, nem az eldobható maszkba, mert egyáltalán nem mindegy milyen eldobható dologba köpöd a rágót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!