Meddig kell elviselni az oktató gusztustalan viselkedését?
Jogosítványomat csinálom, már csak a vezetés van hátra, de sokszor már kedvem sincs menni, mert az oktatóm ha olyan a hangulata úgy beszél velem mint a kutyával. B+-ozik, hülyegyerekezik ha valamit elrontok vagy nem értek meg elsőre. Eddig tűrtem, de már nagyon a határán vagyok annak, hogy satuféket nyomjak és megfojtsam. Ahogy elkezd szidni onnanstól kezdve mindent elrontok kb.
Váltani nem akarok, mert nála majdnem mindennap tudok vezetni és így viszonylag hamar meglenne a jogsim(többieknél max heti 1 alkalom lenne csak). Hogy tudnám ignorálni, hogy vezetésre tudjak koncentrálni és ne stresszeljek be?
Ilyen körülmények között én biztosan nem tanulnék.
Nem véletlen, hogy nála mindig van szabad hely, a normális oktatónál meg nincs.
Vele sem biztos, hogy decemberre végeztek, ha így viselkedik.
Mondtad, hogy zavar, nehogy emiatt tartson sokáig az oktatás. Nem bunkózni akarok, de ennek így nem sok haszna van.
Ez gyakorlatilag egy felnőttképzés. Ha elmúltál már 18, mondd meg neki nyugodtan, hogy azért fizetsz, hogy normálisan oktasson. Vagy visszavesz a modorából, vagy nem vagy köteles nála folytatni.
Volt egy kolleganőm, kb. vele is ez ment, de akkor már 3 gyerekes anyuka volt, megmondta az oktatójának, hogy vele így nem beszélhet. Ő nem egy kis tini, hanem felnőtt ember. Onnantól normális volt vele.
Engem ezelőtt lefogyatékosozott.
Nem jó érzés nyilván, de próbáld meg nem magadra venni. Amikor elkezd kiabálni, mond neki, hogy jól van érted. Aztán csak abba hagyja.
Próbáld ezt vele megbeszélni, hogy kultúráltan oktasson. Nem azért fizetsz, hogy gyomorgörccsel tanulj meg vezetni (ha így egyáltalán meg tudsz).
Sajnos nagyon sokat kell várni az oktatókra a legtöbb helyen, így a váltással bizony sok időt is vesztenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!