Gusztustalanul viselkedik a csaladom? Ez normalis?
Világ életünkben közvetlen volt a kapcsolat a családtagjaimmal, pl nem volt nagy ügy, ha rányitottunk a másikra pucéran, vagy pl épp jövök a fürdésből és anyu meglát meztelenül, ebből sosem volt gond.
Mostanában viszont nagyon elszálltak a dolgok. Apukám undorítóan eszik, liheg, csámcsog, hangosan rág, de még egy joghurtot is eszik, és hallom ahogy kopgnak a fogai.. ma disznóhúst ettünk, alig kapott levegőt, úgy tömte magát, csámcsogott nagyon hangosan. Nagyon kellemetlen volt. Aztán mostanában anyukámmal elkezdtek csomót böfögni, de még az asztalnál is.
Meg fingani is.. TV-zünk, és anyukám egy jó hangosat odafingik, és röhög egyet.
Meg arról beszél, hogy milyenek fos*k mostanában, meg sportot űz abból, hogy minél hangosabban wc-zzen.
Meg anyukám rengeteget pucérkodik. Ugy mondtam, hogy az oké, ha most pl rámnyit zuhanyzás közben, de fogat mosok este, és ott veszi át a pizsamáját, de fullra pucérra vetkőzik. Aztán mondom neki, hogy jézusom, mit csinálsz. “Öltözök, most ne nézz”.. bocsi, egy 50 éves, túlsúlyos nő, AKI AZ ANYÁM nem egy szép látvány.
Tesóm is rendszeresen fingik meg böfög az asztalnál. Aztán ha büdös, még direkt rám is legyezi. Undorító nagyon.
Mit tudok csinálni? 19/F hamarosan költözök egyetem miatt (kb január-február), de azért értitek, inkább megoldanam a helyzetet, mint elköltözzek emiatt végleg😂
Bátyám 22.. egyetemista
A szüleim sem valami alja parasztok, apám közgazdász doktor, osztályvezető egy bankban, nemzetközi tárgyalásokon vesz részt, egy magasan képzett értelmes ember.. anyukám is tanítőnő. Nem valami panelprolik (bocsánat ha ez sértő valakinek)
Ilyenkor mutatkozik be,hogy nem minden a végzettség. Lehet egy panelban élő ember nem így viselkedik. Ezt az utolsó mondatodra reagálva írom.
Egyébként nem tudsz mit tenni, fél évet még ki kell bírnod,utána úgyis költözöl.
Én is böfögök evés közben, pláne ha szénsavasat iszom.
És fingok evés után, jó hangosakat. Ismétlem, evés után, és nem közben.
Na meg fingok bárhol a lakásban.
Problem? Nem érzem át. Az én lakásom, az én otthonom, azt csinálok benne, amit akarok.
Csávókám te sztm inkább p*nci vagy..
Talán te nem fingasz, nem böfögsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!