Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is egyre gusztusta...

Szerintetek is egyre gusztustalanabb szandika viselkedése?

Figyelt kérdés
Most is Alekosz 1 rossz szót nem szólt erre szandika ilyet szól hogy megint a fas****po Alekoszék miatt van minden.....és örülne ha ki esne. szerintem ez nagyon gusztustalan viselkedés mód
2011. febr. 25. 19:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
Tényleg 1 nagy paraszt.Remélem Alekosz meg Éva kiviszi a többieket akik ellenük vannak.
2011. febr. 25. 19:57
 2/14 anonim ***** válasza:
58%

Nekem nagy kedvencem volt Szandika, de most már nem . sööt megutáltam.

Ez a nöszemély (hamár nevezhető annak)

ez egy olyan 2 szinű hogy az nem igaz.

Pffff Bicikli belsö szájú.

2011. febr. 25. 20:04
 3/14 anonim ***** válasza:
40%

attól még nem lesz valaki kétszínű, mert változik a véleménye a lakótársaikról, és akikkel eddig jóban volt, már annyira nem szimpatikusak neki, ezért a másik lehetőséget választja. Megjegyezném azért, hogy a többiekkel is jóban volt mindig, tehát szó sincs arról, hogy átállt. Egyébként szerintem eddig is csak Olivér miatt volt jóban Évával és Alekosszal. Nem akarta, hogy Olivér ,akit annyira imádott, haragudjon rá azért, mert nem ért egyet Alekosz stílusával, ezért inkább elviselte őket.

Szerintem egyébként ha lenne más alternatíva Alekosz számára, akkor ő pedig Évát hanyagolná.

2011. febr. 25. 20:13
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
Én nem bírnám ilyen emberekkel mint szandika,laci,béla,gigi... borzasztó lehet, hajrá Alekosz!
2011. febr. 25. 20:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egész Való Világ egyre gusztustalanabb! Kivétel nélkül! :/
2011. febr. 25. 20:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezekkel a beszólásokkal hogy táncot jár ha Alek kiesik csak maga alatt vágja a fát, attól hogy most nem kedveli nem kell rögtön ilyen gyűlölettel beszélni róla.
2011. febr. 25. 20:43
 7/14 anonim ***** válasza:
én nagyon bírtam régen de amit most művel az egyszerűen felháborító az az érzésem hogy béciéknél csak azért akar bevágódni mert nem akar kiesni mivel alekoszék már csak ketten vannak és ha melléjük állna akkor megutálnák és ráraknák a jelet míg olivér bent volt vmilyen szinten megvédte szandikát a támadásoktól és nyalt évának is meg aleknak is meg anikó is beállt a sorba most hogy nincs olivér nincs aki megvédje igy inkább a többséghez húz hogy erösebbnek érezze magát és azonosul azzal amit béciék csinálnak hogy utálják alekékat
2011. febr. 25. 20:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkora a szája hogy keresztbe lenyelné a lekváros palacsintát. :D
2011. febr. 25. 21:17
 9/14 A kérdező kommentje:
én nem gyűlölöm csak szerintem ez a viselkedés gusztustalan
2011. febr. 25. 21:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy most esetleg haragszik Alekra nem jelenti azt hogy neki rögtön táncot kellene lejtenie, de ő mégis ezt mondja. Szemét csaj Szandika, mert Alek nem bántotta ennyire, hogy így ki legyen akadva.

Ráadásul amikor mondta hogy Alekék miatt van. Miért is? Béci miatt kezdett sírni Anikó, mert Béci elkezdett üvölteni vele, és ezt Szandi is tudta, csk nem merte Bécit szindi. Na ennyit az őszinteségéről.

2011. febr. 25. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!