Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Döbbenet. Ha mindenki tudja,...

Döbbenet. Ha mindenki tudja, hogy 10-15 éven belül a romák kitúrnak a hazánkból, miért nem szavaz szinte senki a Mi Hazánkra?

Figyelt kérdés

Sok hasonló régebbi kérdés van, hol mindenki látja a helyzetet és egyetért Toroczkaival a felvázolt jövőképben, Magyarország előrelátható sorsában.

Mégsem szavaz senki szinte a Mi Hazánkra, mert vicc pártnak tartják. De a számok azok tényleg makacsak. A magyarok most is csak akkor fognak sopánkodni amikor már túl késő lesz? Akkor is inkább a könnyebb utat, a menekülést fogják választani?

2022. febr. 6. 18:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"megmaradtál vidéki buta trógernek"

Dél-Pesten már fehér embert nem látsz. És igen gyors ütemben terjednek át a belvároson át az északi részekre is. Bizony a főváros is abba az irányba halad, hogy van vagy 3 kerület ami még élhető. De 10-15 év múlva már az sem lesz.

2022. febr. 6. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
A kérdés eleve egy ostoba feltételezésre épül, felesleges válaszolni.
2022. febr. 6. 19:33
 13/17 anonim ***** válasza:
49%

Hát igen, kérdező. Íme a válasz: Náci!!! Fasisztaaaaaaa! Fúúúúúj! Rossszzzz!!!!!!!

Hogy miért jobb bármi, korrupció, lopás, mélyszegénység, Trianon, cigány többség, gyilkosság, halál, mint az a félelem, hogy Náci!!!!!!, azt én sem értem. De talán túl magas az iq-m ezt megérteni.

Mit takar amúgy ez, hogy náci? Amúgy ilyesmiket szoktak a szép, barna Orbánról is mondani, hogy fasiszta... Abban is sok igazság van ugye...

2022. febr. 6. 19:36
 14/17 szántóvető ***** válasza:
84%
a mi hazánk mit tenne ezügyben,le tudod írni?
2022. febr. 6. 20:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a bökkenő, hogy tanulni nem szeretnek, ebből meg az következik, hogy nem tudnak tömegével olyan pozíciókat betölteni az állami gépezetben, amivel kiturhatják az őshonos fajt. Mellesleg nem is törekszenek ilyenre.
2022. febr. 6. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:
55%
Cigányként hadd reagáljak erre. Már az elejétől kezdve jót röhögtem az egészen. Én sem voltam jó matekból, de hogy Dórika sem, az egészen biztos. Az egész csak egy uszítás. Egy félelemkeltés, gyűlöletkeltés, mint azt annak idején csinálta a Jobbik, most meg ezek. És akkor csodálkoznak, meg tüncikéznek, amikor a megesik egy Deák téri késelés. Üzenem a MiGatyánknak, hogy az a társadalmi feszültség, ami ma Magyarországon jelen van többségiek és cigányok között, az ő politikájuk által van a leginkább táplálva. Jó lenne még az előtt abbahagyni, hogy mégtöbb emberéletet követelne...
2022. febr. 6. 23:01
 17/17 anonim ***** válasza:
67%

Feleslegesen csinálod itt a fesztivált, kérdező!

A magyar ember a mentalitásával irtja ki saját magát, - nem kell ehhez sem bevándorló, sem kisebbségi túlszaporulat.

Ha csak harmad annyira tartanának össze a magyarok, mint ahogyan egymás ellenségei, már teljesen más lenne a gyerek fekvése, - de erre halvány remény sincs olyan alapmentalitású emberek esetében, mint a magyar.

2022. febr. 10. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!