Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki Zay Péter miért nem...

Márki Zay Péter miért nem küldni nekem az 1.millió forintot? Facebookon nem reagál semmire. Lelepleztem pár hazugságát.

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 09:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor az is kiragadott kontextus volt, hogy a migránsokkal emberségesen kell bánni? Vagy ezzel mire célzott? Tudom, tudom, ez még nem jelenti azt, hogy beengedi őket :D
2022. febr. 9. 08:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

kedves 11 es

Ha a szomszédom elesik a lépcsőházba, felsegítem és elsősegélyben részesítem az azt jelenti emberségesen bántam vele.

Ebből te arra következtetsz hogy ő lesz a lakótársam?

Itt vannak a gondok, olyan buták sokan a fogalmakkal sincsenek tisztába de azért habzik a szájuk minden mondat után amit csak hallanak.

2022. febr. 9. 09:01
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

12

A butaság ott kezdődik, amikor valaki mellé beszél. Akkor emlékeztetlek rá, hogy az integrációjukról is beszélt, miszerint képesek magyarrá válni. De gondolom ez sem beengedés. Ne beszélj többet mellé.

2022. febr. 9. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!