Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki Zay Péter miért nem...

Márki Zay Péter miért nem küldni nekem az 1.millió forintot? Facebookon nem reagál semmire. Lelepleztem pár hazugságát.

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 09:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

Naaa oszd meg velünk is.

Gondolom a "te" a mandíner összevágott videóanyagát érted.

Értő olvasás MZP azt mondta annak fizeti ki aki nem pár másodperces részleteket ad elő.

Szóval megosztanád velünk a "nagy leleplezésed" ? :D

2022. febr. 6. 09:59
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Mivel agyhalott vagy, és nem bírod feldpgni, hogy nem a kiragadott 5 mp.-re kíváncsi. Ha egészében meghallgatod az összes beszédet, amiből kiragadják azt a pár másodpercet, rájönnél, hogy teljesen másról szól. A buta szerencsétleneket viszont lehet vele h.lyíteni, aztán meg nekik habzik a pofájuk, ha valaki azt meri rájuk mondani, hogy ostoba. 🤡
2022. febr. 6. 10:24
 3/13 anonim ***** válasza:
14%
Amikor azt mondta, hogy a vidékiek nincsenek felvilágosítva, az honnan lett kiragadva? Vagy ezen azt érti, hogy nem minden vidéki jó fénytanból vagy a kvantumtérelméletből?
2022. febr. 6. 10:45
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Mert nem foglalkozik az ilyen kis tökkelütött, jelentéktelen, nímand suttyókkal, mint te.
2022. febr. 6. 10:53
 5/13 anonim ***** válasza:
11%
1-es miért lenne más, ha az egész interjút kitennék? Amit mondott elhangzott bárki láthatja, hogy ő beszél, ő mondja, utána szíve joga végig nézni a teljes videót és ott ugyan úgy meghallgathatja ahogy kimondja.
2022. febr. 6. 10:55
 6/13 anonim ***** válasza:
7%
Valószínűleg Bige összes pénze sem lenne elég ha becsületesen fizetne mindenkinek, ahogy illik. XD Házhoz ment a pofonért a csávó, így most megint ez a téma. Meg hogy már maga szerint sem fog nyerni. Ez a fickó egy kommunikációs csődtömeg.
2022. febr. 6. 11:18
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

Ennyi szerencsétlen bohócot 🤡🤡

Bár nem értek annyit, hogy 5 percet szánjak az életemből arra, hogy elmagyarázzam nektek, de hátha valami értelmes ember meg bírja érteni.

"Ha én azt mondom, hogy "A krva @nyádat!" és te ezen vérig sértődsz, akkor én azzal fogok védekezni, hogy ez egy szövegkörnyezetből kiragadott mondat volt."

Ez pont nem jó példa te gyökér, mert ez egy konkrét állítás, aminek csak egy értelmezése van, amiket MZP mond, az meg önállóan nem egyértelműen meghatározható mondatok, ezért ragadják ki őket a kontextusukból, hogy el lehessen ferdíteni.

Egyébként meg ha jobban belegondolok a te példádat is ki lehet ferdíteni. Tegyük fel, hogy ha én jelölt lennék, rólam kerülne fel egy felvétel, amin azt mondom, hogy a "kva any@dat!" és ezt a felvételt úgy tálalnák az emberek elé, mintha én anyáztam volna valakinek, amikor a teljes szöveg lehet hogy így hangzott: "Mentem az utcán, és odakiáltott nekem egy illető a túloldalról: a k.va any@adat. Én nem szóltam semmit, csak továbbmentem".

Na ennyit a te példádról, te bohóc, megettelek így ebéd előtt. 🤡 Na ennyire kell komolyan venni a kiragadott állításokat.

Amikor azt játsszák be róla, hogy kevesebb vizet kell használni, kevesebb gázt stb, azt úgy állítják be, mintha ő nem akarná, hogy te fűtsél, fürödjél stb, csak éppen a következő mondatot már nem vágják utána, amikor már arról beszél, hogy mindezt energetikai korszerűsítéssel lehetne megoldani, szigetelés, fűtéskorszerűsítés stb.

Vagy amikor az indiai szemműtétről beszél, azt se arra mondja, hogy Indiába akarja küldeni a szemműtétre váró magyarokat, hanem csak felhozott egy példát, hogy egy amerikai biztosító csinált ilyet, de ezzel nem azt akarta mondnai, hogy itthon is ezt kell csinálni.

Ennyit rólatok, akiket meg lehet eterni egy mondattal, aztán itt is csak habzó szájjal vergődtök, meg lepontoztok minden értelmes válaszolót 🤡

2022. febr. 6. 11:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#8:

Jó étvágyat bástya!😆

🍲🍝🥗🍮

2022. febr. 6. 11:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem bizonyítottál.
2022. febr. 7. 09:29
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Ezt a szánalmas propagandisták nem bírják felfogni, hogy nem a kiragadott néhány mp-re kiváncsi, hanem az előtte-utána sztorira is, vagyis a teljes kontextusában akarja, hogy bizonyítsák. Ja, hogy úgy már nem is azt jelenti, aminek be akarják ezek a gyökerek állítani.
2022. febr. 7. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!