Ez a "kérdés" azoknak szól, akik tudnak/hajlandóak időt szakítani egy nemzeti identitás témájú kérdőív kitöltésére. (?)
Ezen kívül jó, ha nagykorú vagy, de nem több 39 évesnél, és rendelkezel érettségivel. (Ha ennek a tanévnek a végén szerzed meg, tehát néhány hónapon belül, az is oké.) 40 kérdés összesen, de mindegyik csak annyiból áll, hogy 1-től 4-ig vagy 8-ig terjedő skálán kell értékelned állításokat aszerint, hogy milyen mértékben értesz egyet velük, szóval nem túl sok idő végigszaladni rajta.
Nem tudom, mi lenne erre a megfelelő kategória. Közoktatás, tanfolyamokba nem akartam berakni, mert szerintem ide több olyan ember jár, akit érdekelhet a téma, ezért a kitöltési hajlandóság is nagyobb lehet. Esetleg még kultúra és közösségben tudnám elképzelni, de hálás lennék, ha senki nem helyeztetné át máshová.
100 kitöltés lenne a cél, most tartok 40-nél.
A link:
Mibe is tört bele? Jól kezelték a Covid válságot, nem úgy mint a baloldal a 2008-ast. Vagy te jobban örülnél pl. a kötelező oltásnak mint nyugaton? Az neked a "liberális"?
Semmilyen ellenségkép nincs, az EU és a Soros szervezetek erőltetik Magyarországon is az agymenéseiket, a Fidesz erre reagál csak. Itt az ellenség a Fidesz a nyugati liberálisok szemében, nem tetszik nekik hogy nálunk nemzeti, konzervatív kormány van.
Az ország meg 10 év alatt rengeteget haladt előre minden szempontból, de tudom a tények az elvakult baloldali embereket nem érdeklik. Csak a zorbáán a hibás, ez megy.
Mivel ha nem szűkítesz, csak kitölti, aki akarja, akkor 1000 fős mintát kell gyűjtened legalább, hogy elemezhető adataid legyenek. Ha van egy meghatározott csoportod, akkor ennek a számnak elég a negyede.
Egyenként nem, nem provokatív a kérdés. Nem az én hibám, hogy valakit már a téma felvetése is triggerel és szükségét érzi, hogy a más véleményen lévők torkának ugorjon (mikor még csak hozzászólást sem kértem magához a kérdéshez). Mindenesetre köszönöm annak, aki időt szánt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!