Ez a "kérdés" azoknak szól, akik tudnak/hajlandóak időt szakítani egy nemzeti identitás témájú kérdőív kitöltésére. (?)
Ezen kívül jó, ha nagykorú vagy, de nem több 39 évesnél, és rendelkezel érettségivel. (Ha ennek a tanévnek a végén szerzed meg, tehát néhány hónapon belül, az is oké.) 40 kérdés összesen, de mindegyik csak annyiból áll, hogy 1-től 4-ig vagy 8-ig terjedő skálán kell értékelned állításokat aszerint, hogy milyen mértékben értesz egyet velük, szóval nem túl sok idő végigszaladni rajta.
Nem tudom, mi lenne erre a megfelelő kategória. Közoktatás, tanfolyamokba nem akartam berakni, mert szerintem ide több olyan ember jár, akit érdekelhet a téma, ezért a kitöltési hajlandóság is nagyobb lehet. Esetleg még kultúra és közösségben tudnám elképzelni, de hálás lennék, ha senki nem helyeztetné át máshová.
100 kitöltés lenne a cél, most tartok 40-nél.
A link:
Kitöltve :) szerencsére most olyan időket élünk, hogy nemzeti a kormányunk és van mire büszkének lenni.
De vigyázz itt gyakorin elég sok a baloldali - liberális ember, akik viszont inkább eladnák a saját anyjukat, semmint hogy büszkék legyenek arra hogy magyarok, így nem biztos hogy reprezentatív lesz a minta. Sajnos sok a megtévesztett ember nagyon.
Az meg hogy Magyarország szenvedte a legtöbbet egyértelmű, elég egy szó : Trianon. Sajnos Budapesten ezt nem tudja a legtöbb ember átérezni, milyen személyes, családi, nemzeti tragédiákat okozott.
5os. Ezek 2010 előtt voltak jellemzőek, azóta hatalmas pénzekkel fejlesztette pl. az egészségügyet a Fidesz. Persze van még mit fejleszteni, oktatáson leginkább, ebben egyetértek, de itt is tettek lépéseket, viszont a tanári fizetéseket rendezni kell ez igaz. Illetve amiket most pl Márki Zay vagy Komáromi Zoltán mond egészségügyről az egyszerűen hajmeresztő. Oktatásról szintén. Emlékeztünk ők bezártak kórházakat és iskolákat. Most is erre készülnek. Azt kell megerteni hogy a baloldal nem magyar érdekeket képvisel, és innentől kezdve érthető meg amiket mondanak. Csak épp a magyar nép ezt a politikát már háromszor 2/3addal elutasitotta. Reméljük sőt sem lesz másképp.
6os. Nem, hanem épp azt hogy itt túlsúlyban van a liberális nézőpont. Egyébként meg ironikus módon pont a jobboldali emberek azok akik elfogadják, hogy vannak liberálisok és tiszteletben tartják, hogy ők úgy gondolkodnak. Pl. Engem sem érdekel hogy Németország beléírta a kormányprogramba, hogy ők bevándorlóország, de ne erőltessék rá ezt Magyarországra és a magyar emberekre, ne mondják meg hogy nekünk hogy kellene. Szóval akik itt erőszakosan nyomatják a propagandát (migráció, lmbtq stb.) és nem tartják tiszteletben mások gondolatait, azok pont a liberálisok.
8 látod pont erről beszélek. Ezek vagytok ti liberálisok.
Mondjuk nem csoda, mikor a jelenlegi kirakatemberetek már az egész országot leostobázta, meg mindenkit aberráltnak nevez, közben meg lehet hogy pont ő az. Már beszélni se engedik egyedül, adtak neki szájkosarat Péterfy Judit illetve Simor András személyében. Semmi gond, április 4 után megy a levesbe ő is a többi hazaárulóval együtt. Egyedüli győztes az természetesen Gyurcsány és a DK. Feri profi politikus, ha nyernek ha veszítenek ő jol jár, elintezett mindnekit a baloldalon.
ne, ne kezdd itt nyomni a hazugságokat, köszi
a jelen helyzetről írtam az #5-ben
ennyit tud a kormányod
meg magának kitalált ellenséggel harcolni. mert amikor tényleg kéne csinálni valamit, lásd covid, abba beletörik a bicska, illetve akkor is csak a lopás mozgatja őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!