A nyugger aki kiütötte Márky Zajt ütőképes mint a magyar gazdaság?
#39 Legalább minimális szövegértéssel kellene rendelkezned. Az egyes szám harmadik személyben írt válaszom, hogy Ő ezt tette, azt írta stb. azt jelenti, hogy NEM ÉN írtam korábban. De neked még ez sem megy, nem fogtad fel.
Így már érthető miért is kilátástalan vitázni veled.
#42!
Ha valótlanságot, logikátlanságot állítasz, akkor két opció lehetésges:
1. Hazudsz
2. Buta, tájékozatlan vagy
(Persze lehet ennek a kombinációja is.)
Persze neked a "Révész Márió"-val semmi bajod, a hazug általánosításokkal semmi bajod. Neked csak azzal van bajod, ha én ezek szóvá teszem.
Innentől kezdve teljesen hiteltelen vagy.
Én mem általánosítok, hogy MZP.
Konkrét hozzászólások alapján mondom, hogy valaki hazudik vagy kretén.
Ha azt mondod, hogy a Föld lapos, vagy azt mondod, hogy a napelem az atomerőmű, akkor egyértelmű, hogy buta vagy. Vagy valamiért át akarod verni az embereket, tehát hazudsz.
Te egy gyűlölködő, hazudozó mellé állsz. Tehát te is ilyen vagy. Vagy csak nagyon buta. Nincs más opció.
#44!
"neked fogalmad sincs már hogy miről és kivel beszélsz.... Fogalmam nincs ki az a révész márió "
Úgy tánik, hogy neked nincs fogalmad erről az egész beszélgetősről.
De ez is tetszik:
"Ez egy rettentő primitív felfogás, lehetne mit fejleszteni rajta. Gördülékenyebben menne a kommunikáció veled ha nem az emberek lealázása lenne a célod de neaggódj,"
És az is rettentő primitív dolog, hogy kis kezdő betűvel írod a neveket. (Gyanítom, hogy megint hazudsz, mert tudatosan szoktak így írni primitívék.)
Most a kérdés az, hogy alapból így irsz vagy kamuzol és tudod, hogy kiről szól ez a kínosan vicceskedő név válzotatás.
Vagyis te lazán leprimitívezel. :D
Közben ismét megfogalmaztál egy hamis állítást. Nem célom a másik lealázása.
Az valóban primitív dolog, hogy nem tudsz felhozni semmit, ezért teljesen alaptalan (= hazug) kijelentésket teszek rám.
"Én nem állok egy gyülölködő és hazug ember mellé sem, gondolom a kóvetkeztetés mint alap onnan ered, hogy fogalmad nincs kivel beszélsz és nem csak azért mert egy anoním oldalon vagyunk mindannyian anoním felhasználóként. Hidd el, akit sértegetéssel, vádakkal és hazugsággal győzöl meg, azok maguk is olyan emberek és semmi eredményességre nem fogsz jutni."
Mivel csak azzal volt problémád, hogy nevén neveztem a hazugságot, s nem a hazugsággal, ezért elég nyilvánvaló, hogy most is hazudsz. Igenis a gyűlölködő, hazudozó mellé álltál.
#47!
Mivel ez egy anomim oldal, így senki nem tudja, hogy kivel beszél. :D
Te sem tudhatod, hogy hány ember írja azokat a válaszokat, amelyket nekem tulajdonítasz.
Éppen ezért nagyon gyenge ez a terelés, ami ezzel művelsz.
Tényleg azzal próbálod kimagyarázni magadat, hogy a legalapvetőbb helyesírási szabályt nem ismered? Tényleg nem tudod, hogyan kell írni a személyneveket? Ne akard ezt beadni nekem!
Megint mellébeszész! Ha a személynevet kis betűvel kezded, akkor nem vagyunk egy szinten. Ez nem egy elírás, hiszen egymás után kétszer is így írtad. Sem a terelésedet, sem a vak vádait, nem fogadom el. Bocs, de biztos vagyok benne, hogy ez nálad nem helyesírási hiba, hanem netto primitívség. (Itt Gyk-n sajnos sokan vannak ezen a szinten.)
Folyamatosan mellébeszész! Eddig egy rossz szavad sem volt a "kérdező" hazugságaira. Tehát igaz a megállapításom, hogy mellette állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!