Jobban éltél 2010 előtt, mint most?
Sokkal kevesebbet adóztam. A bérem pedig reálértékben magasabb volt, hiába fejez ki a mostani nagyobb számot ha kevesebb terméket tudok rajta venni az infláció és a 2010 óta 40% ot értéktelenedő forint miatt.
Gyurcsány idejében se volt jó, sőt! Viszont most mégis rosszabbul élek.
Jelenleg az adó, ha nem részesülsz semmiféle kedvezményben, egységesen minden embernek 33,5%.
Neked mennyi volt?
Miért volt jobb számotokra a többkulcsos adórendszer?
Nem tartottad igazságtalannak, hogy százalékosan sokkal többet kellett adóznod úgy, hogy te sokkal többet értél el a karrieredben, mint például az az ember aki nem foglalkozott semmivel és 8 általánossal lédereg?
9-es
Magasabb adókulccsal sem éreztem igazságtalannak!
A legnagyobb magyar Széchenyi is azt mondta neki több forrása van köteles többet adni a közösbe a hazája fejlődéséért.
Ki vagyok én a legnagyobb magyart aki bármit feláldozott volna a hazájáért felülbíráljak?
A nemzetnek a gazdagok adómentessége olyan mint az ivókútba a cián, pont azokat tehermentesíti akiket nem kéne ezzel mérgezve a hazát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!