Mit szóltok hozzá, hogy a volánbusz jegyárak legalább 15 éve nem emelkedtek?
Figyelt kérdés
Találtam itthon, egy elkallódot 2006 augusztusi menetjegyet. A 25 kilométerre lévő megyeszékhelyig ugyanúgy a mai napig 465 Ft.2022. febr. 3. 09:16
2/12 anonim válasza:
Azt hogy nem igaz amit állítasz, csak amikor egyetemre jártam abban a 3 évben emelkedtek.
3/12 anonim válasza:
2009ben hoztak egy törtvényt, hogy se a busz, se a vonatjegyek se emelkedhetnek.
4/12 A kérdező kommentje:
2#
Márpedig a helyközi buszjegy ára valóban nem emelkedett. Ezt elfelejtettem hozzátenni, hogy helyközi.
2022. febr. 3. 09:25
5/12 anonim válasza:
Na, ezeket nem veszi figyelembe az átlagember, amikor ő próbál meg inflációt számolni, és csodálkozik, hogy nem jön ki neki a helyes szám.
6/12 anonim válasza:
Minden busz helyek közt jár. Ha nem így tenne állna.
8/12 A kérdező kommentje:
6#
Ismered a helyi és helyközi autóbusz járat közti különbséget, vagy csak trollkodsz?
2022. febr. 3. 09:36
9/12 tobas válasza:
Annyira nem igaz, mivel állami vállalat, ezért úgy is a mi adónkból is fizetik ki a végén a veszteséget. Ma már úgy is ez lett a divat, hogy az állam majd kifizeti, mintha egy feneketlen pénzeszsák lenne.
10/12 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek, mindenki hisztizik hogy mekkora az infláció az országban, közben pl. a BKV havi felnőtt bérlet 2013 óta 9500 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!