Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 25 év alatti vagyok. Mai...

25 év alatti vagyok. Mai napon kaptam fizetést a munkáltatótól. De nagyon kevés, az SZJA kedvezményt neki kell utalnia vagy más intézi ezeket?

Figyelt kérdés

#SZJA #Ki utalja?
2022. febr. 1. 12:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%
Az a nem mindegy hogy milyen koódot ir ra a haziorvos a tp papirra.
2022. febr. 1. 16:33
 22/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, egyelek meg!

Csak nem felébredtél?

2022. febr. 1. 21:49
 23/23 anonim ***** válasza:

csak a 100 fő feletti cégeknél kötelező egyben TB kifizetőhelynek is lenni. az ennél kisebb cégek esetében nem biztos, hogy azok.

ha egy cég nem TB kifizetőhely ez azt jelenti, hogy a TB által adott pénzt (pl. a táppénz) nem tőlük fogod megkapni, hanem külön, majd az államkincstár utalja.

azt is tudni kell, hogy ha 7-es kóddal írták be a covidot, akkor nincs betegszabadság, hanem csak táppénz van az első naptól kezdve.

tehát, ha a céged nem TB kifizető hely és 7-es kóddal írták be neked a táppénz papírra a covidot, akkor arra az 5 napra egy árva fillért nem kapsz a cégedtől. majd az államkincstár utalja. idővel.

2022. febr. 2. 09:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!