A Századvég felmérése szerint a magyarok döntő többsége elutasítja a kiskorúakat célzó szexuális propagandát. De aki igent mond rá, az miért teszi?

"Értem én hogy könnyebb letagadni valaki személyes tapasztalatát, mint elismerni, annak létezését ha az üti az elképzeléseidet."
Én pontosan ezt szeretném, csak nem a te bemondásodra, hiszen számomra te egy senki vagy. Azt állítod, hogy a balosok rendeletbe foglalták amit írtál. Nos, én bemásoltam a rendeletet, viszont nem találom benne a hivatkozott részt, ezért kértem a segítséged!
Még mindig nem sikerült idézni a részt, mi történt? Netán a "személyes tapasztalat" lehet, hogy olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra?

Geez, vannak itt dolgok.
Kár belemenni abba, hogy támogatják-e vagy sem, mert ez nem erről szól.
Nyilvánvalóan a kérdés úgy lett megfogalmazva, hogy csak egy helyes válasz van rá.
Mint anno a migránsos népszavazás (Bödöcsszavaival élve) “Szeretné-e ön, hogy ebolás niggerek erőszakolják meg az anyját?”. De az “anyád tudja, hogy bzi vagy?” kérdés is jól leírja a problémát.
A válasz nyilvánvalóan nem. Nyilvánvalóan, mert miért akarna ilyet bárki is.
Aki igennel szavaz, az nem szeretné az ebolás niggereket, sem az 5 éves transzikat. Ők azt szeretnék, ha nem kérdezne baromságokat a kormány, nem harcolna nemlétező ellenség ellen, meg úgy általában nem verne el milliárdokat a kormány egy már meglévő törvényre.
Lényegében nincs döntéshelyzet. A kérdés megfogalmazásából eredően manipulatív, nem valós dologra kérdez rá, ráadásul a népszavazásnak eredménye sem less, hisz már megvan a törvény amiről “döntünk”.

"Aki igent mond rá az liberális naiv ember vagy magasról letojja mit oktatnak a gyerekének az iskolában."
Aki meg szilaj magyar ember (véletlenül sem naiv!), az csak pöccre beszopja mélytorokra könnyezésig amit a kormány mond neki, mert az biza úgy van egy az egyben, 100,00%-ig pontosan! Mert a Viktor mondta!

Azért nem semmi ez a Danus gyerek, hogy hol az ATV-ben, hol a HIRTV-ben, hol a Pesti Srácokon, van, még a gyarkorira is van ideje!
Igazi timemanager lehet

Három gyerekem van. Kiskorúktól kezdve, ha tv nézés volt, akkor együtt néztük a tv-t. A legkisebbel még a Duck tv-t is néztük, ha délutánonként nem tudott elaludni. Soha egyik mesecsatornán sem láttam az a marhaveszélyéles szexuális propagandát, amiről itt hadoválnak egyesek.
A szexuális propaganda egyébként is hatástalan olyan értelemben, hogy nem fog tőle megváltozni a gyermek nemi identitása. A legtöbb gyerek 5-6 éves korában már (van, aki előbb is) tisztában van a saját nemiségével, és tökéletesen tudja, hogy vannak kislányos dolgok meg kisfiús dolgok, és általában a kisfiúk kerülik a kislányok dolgokat, és fordítva is igaz.
Amelyik gyerek pedig bizonytalan a nemi identitásában, azt szintén nem fogja megváltoztatni semmilyen propaganda.

37
Részlet a cikkből:
"A mássági toleranciára „érzékenyítés” más fejlődési korszak DOLGA, JOGA és KÖTELESSÉGE – jelentette ki Bagdy Emőke."
"Amennyiben a kibontakozás során például esetleg valamilyen más orientáció jelei mutatkoznak, akkor álljunk szeretettel mellé, mert az alapvető etika lényege, hogy a gyermek fejlődését segítse a környezet."
Szóval szerinte is kell beszélni a szexuális orientációkról, amit a kormány ugye megtiltott.

#38 Nem ezt mondta Bagdy Emőke, és a kormány NEM tiltotta meg hogy a gyerekkel erről beszéljenek.
Csak nem egy lmbtqxyz szervezet propagandistája teheti meg az iskolában, hanem a tanár, orvos, nevelési tanácsadó, pszichológus, védőnő, a megfelelő szakember VAGY a szülő maga viszi el egy lmbtqxyz szervezethez, maga engedi neki hogy azt nézzen meg a neten amit csak akar és okuljon belőle ahogy tud.
Minél többször hazudtok ilyeneket annál jobban látszik, hogy mennyire a melegpropagandát toljátok erővel.

39
Eddig sem jártak "lmbtqxyz szervezet propagandistái" iskolákba.
Minél többször hazudtok ilyeneket annál jobban látszik, hogy mennyire a kormánypropagandát toljátok erővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!