Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Századvég felmérése szerint...

A Századvég felmérése szerint a magyarok döntő többsége elutasítja a kiskorúakat célzó szexuális propagandát. De aki igent mond rá, az miért teszi?

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 1. 12:27
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
75%

XD

mennyire kell egy ilyen kérdéshez droidnak lenni?

2022. febr. 1. 12:28
 2/41 anonim ***** válasza:
80%

Századvég.... :D

JAjj a fidesz lábkoszkörme. Tudod mire tartják a századvéget? Hogy ne rogán propagandaminisztériuma égjen minden baromsággal.

2022. febr. 1. 12:28
 3/41 anonim ***** válasza:
78%
Deák Danci te vagy az?
2022. febr. 1. 12:30
 4/41 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező, láthatod, hogy még ők sem tudnak választ adni a kérdésedre.

Azt még sem írhatják le, hogy ők sem értenek vele egyet, csak megmondták nekik, hogy hazudják, hogy igen. Marad az, hogy válasz helyett mocskolódnak meg személyeskednek.

2022. febr. 1. 12:33
 5/41 anonim ***** válasza:
19%
Van egy réteg, aki mindenképp az ellenkezőjét mondja, amit a kormány vagy a Fidesz akar, ez nekik az identitásuk.
2022. febr. 1. 12:34
 6/41 anonim ***** válasza:
82%
Jajj ne jönnek a transzexuális gyerek migránsok és elveszik a munkahelyeket! Védjétek papjainkat a fertőtől!
2022. febr. 1. 12:34
 7/41 anonim ***** válasza:
69%
Én speciel azután támogatom, hogy NZPQ, és Karácsony János és a többi ABCDEFG-s propagandista 1,5-es koromban nemátalakitott az ovi WC-jében. Bár én tiltakoztam, hogy ne, egy ilyen hangszerrel ezt nem lehet megcsinálni, nem hallgattak rám. És most ilyen izé lettem miattuk! Magam se tudom, hogy most mi vagyok!
2022. febr. 1. 12:36
 8/41 anonim ***** válasza:
81%
A szexuális propagandát a kormány hozta a köztudatba ti nagyon okosak. Hol hallottatok róla először? Hol máshol hallottatok még ilyen hírről? Találkoztatok már az óvoda kapujában álló travival, aki beakart menni az átoperált öccshugához?
2022. febr. 1. 12:36
 9/41 anonim ***** válasza:
85%
Nincs kiskorúakat célzó szexuális propaganda.
2022. febr. 1. 12:39
 10/41 anonim ***** válasza:
83%
A századvég egy rettentő hiteles és nívós.. valami.
2022. febr. 1. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!