A Századvég felmérése szerint a magyarok döntő többsége elutasítja a kiskorúakat célzó szexuális propagandát. De aki igent mond rá, az miért teszi?
2022. febr. 1. 12:27
1/41 anonim 

válasza:

XD
mennyire kell egy ilyen kérdéshez droidnak lenni?
2/41 anonim 

válasza:

Századvég.... :D
JAjj a fidesz lábkoszkörme. Tudod mire tartják a századvéget? Hogy ne rogán propagandaminisztériuma égjen minden baromsággal.
4/41 anonim 

válasza:

Kérdező, láthatod, hogy még ők sem tudnak választ adni a kérdésedre.
Azt még sem írhatják le, hogy ők sem értenek vele egyet, csak megmondták nekik, hogy hazudják, hogy igen. Marad az, hogy válasz helyett mocskolódnak meg személyeskednek.
5/41 anonim 

válasza:

Van egy réteg, aki mindenképp az ellenkezőjét mondja, amit a kormány vagy a Fidesz akar, ez nekik az identitásuk.
6/41 anonim 

válasza:

Jajj ne jönnek a transzexuális gyerek migránsok és elveszik a munkahelyeket! Védjétek papjainkat a fertőtől!
7/41 anonim 

válasza:

Én speciel azután támogatom, hogy NZPQ, és Karácsony János és a többi ABCDEFG-s propagandista 1,5-es koromban nemátalakitott az ovi WC-jében. Bár én tiltakoztam, hogy ne, egy ilyen hangszerrel ezt nem lehet megcsinálni, nem hallgattak rám. És most ilyen izé lettem miattuk! Magam se tudom, hogy most mi vagyok!
8/41 anonim 

válasza:

A szexuális propagandát a kormány hozta a köztudatba ti nagyon okosak. Hol hallottatok róla először? Hol máshol hallottatok még ilyen hírről? Találkoztatok már az óvoda kapujában álló travival, aki beakart menni az átoperált öccshugához?
9/41 anonim 

válasza:

Nincs kiskorúakat célzó szexuális propaganda.
10/41 anonim 

válasza:

A századvég egy rettentő hiteles és nívós.. valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!