Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szegény Miniszterelnök Úr...

Szegény Miniszterelnök Úr nincstelen?

Figyelt kérdés

Drága jó Miniszterelnök Úr érettünk, drága hazájáért és magyarjaiért él és hal nap mint nap, magára semmi ideje nem jut. Hol egy lángosra, hol egy mignonra hivják meg jószándékú emberek, hogy legalább egyen valamit szegény, mert a sok-sok háború és harc idején arra sincs gondja, végképp felemészti magát.

De olyan hálátlan és szívtelen emberek sincsenek sehol a világon, mint a Miniszterelnök Úr rokonsága: sem a milliárdos apának, sem a milliárdos lányának nem esik meg a szíve rajta, hogy miután milliárdossá tette őket, egy vasat nem képesek neki adni. Ezért csak mostanra nyögte ki a 2002-ben felvett 20 milliós jelzáloghitelét.

Kevés híja lehet, hogy a nincstelen Miniszterlenök Úr idős korára be ne költözzön Iványi Gábor valamelyik idősotthonába.

Hát igazságos a világ?

2022. febr. 1. 10:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
86%
#20 ez aztán egy érett felnőtt ember felfogása. Regisztrálni sem regisztrálhattál volna ide úgylátom.
2022. febr. 1. 13:21
 22/34 A kérdező kommentje:
#20 én biztos nem
2022. febr. 1. 13:29
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
21# miért ne regisztralhattam volna, mert te ballibernyák megtiltod, vagy miért??🖕
2022. febr. 1. 14:10
 24/34 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem múltál el 16, az oldalra való regisztrációhoz pedig 16. Életévét betöltött személy jogosult.
2022. febr. 1. 14:12
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

24# 1973- ban születtem!!

Biztosan tudsz számolni... talán...

2022. febr. 1. 14:14
 26/34 anonim ***** válasza:
82%
Még a legszélsőségesebb idősek sem képviselnek ilyen szinten kritikán aluli viselkedést, stílust. Te leghamarabb a kétezres években születhettél meg, nem korábban.
2022. febr. 1. 14:19
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan mondom, küldj privában egy email címet, arra elküldom szkennelve a személyimet, nevet, számát kitakarva, de azt garantálom, hogy 1973. lesz a születési év!!
2022. febr. 1. 14:21
 28/34 anonim ***** válasza:
87%
Akkor én a helyedben nagyon de nagyon elszégyelném magamat, hogy ilyen stílust képviselsz. Úgy viselkedsz mint egy kis 10 éves. Ez szomorú ha 49 éves vagy.
2022. febr. 1. 14:30
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

28# milyen stílust?

Mi nem tetszik??

Tudom, ha Orbánt szidják, ha a fideszes szavazókat szidják, az jó stílus, ugye?

Oda is röfögsz egy- egy erkölcscsősz kommentet, ugye?

Az a jó stílus, meg enyhén szólva cinikus kérdést kiírni az jó stílus?

2022. febr. 1. 14:43
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
A különbség az, hogy míg mi orbánon poénkodtunk amit kiérdemelt te más idegen anoním emberekkel vagy paraszt, azért mert? Mert orbánt.bírod ezért letámadsz más embereket? Gyönyörű! Elvileg 49 évesen egy 10 éves értmi szintjén tengődni elég nagy büntetés lehet. Lehet nem a személyikultuszt kellen éltetni hanem az érdemeket és akkor nem kerülnél ilyen szituációkba.
2022. febr. 1. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!