Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szegény Miniszterelnök Úr...

Szegény Miniszterelnök Úr nincstelen?

Figyelt kérdés

Drága jó Miniszterelnök Úr érettünk, drága hazájáért és magyarjaiért él és hal nap mint nap, magára semmi ideje nem jut. Hol egy lángosra, hol egy mignonra hivják meg jószándékú emberek, hogy legalább egyen valamit szegény, mert a sok-sok háború és harc idején arra sincs gondja, végképp felemészti magát.

De olyan hálátlan és szívtelen emberek sincsenek sehol a világon, mint a Miniszterelnök Úr rokonsága: sem a milliárdos apának, sem a milliárdos lányának nem esik meg a szíve rajta, hogy miután milliárdossá tette őket, egy vasat nem képesek neki adni. Ezért csak mostanra nyögte ki a 2002-ben felvett 20 milliós jelzáloghitelét.

Kevés híja lehet, hogy a nincstelen Miniszterlenök Úr idős korára be ne költözzön Iványi Gábor valamelyik idősotthonába.

Hát igazságos a világ?

2022. febr. 1. 10:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
9%

Köszönjük kedves kérdező,hogy eme fantasztikus kérdést élénk varázsoltad így február 1 én....

Na ezt lehet lepontozni 🤣🤣

2022. febr. 1. 11:52
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért csak mostanra nyögte ki a 2002-ben felvett 20 milliós jelzáloghitelét."

Lehet hogy a memóriám szórakozik velem, de nekem úgy rémlik, mintha 2010-2011 táján végtörlesztette volna a devizahitelét, amikor úgy döntött, hogy alacsonyabb árfolyamon megteheti akinek pénze van.

2022. febr. 1. 11:54
 13/34 anonim ***** válasza:
92%
Csak tudnám mi a pálya hatvanpusztán.
2022. febr. 1. 11:55
 14/34 A kérdező kommentje:
#11 most lepontoztad az összeset? :(
2022. febr. 1. 12:11
 15/34 anonim ***** válasza:
90%
#14 Elveszi a százalékokat akárcsak a kormányunk..
2022. febr. 1. 12:13
 16/34 anonim ***** válasza:
86%

Nem akarom elhinni,hogy van még rosszabb.

Most elképzeltem,hogy minden rádió tévé bemondja szegényke covidos lett.

Támogassa a nép az ő gyógyulását anyagilag.

Én értem hogy leírat mindent a nevéről meg behúzza a családtagjait a bizniszbe.Na de hogy ne legyen egy egy miniszterelnöknek papíron kb semmije se?

2022. febr. 1. 12:41
 17/34 anonim ***** válasza:
26%

Nincs szüksége rá, mindent megkap a pártjától és az államtól. Pl. miért venne v. bérelne repülőgépet? Saját autó se kell neki.

2022. febr. 1. 13:10
 18/34 anonim ***** válasza:
87%
Orbán Viktor jelenleg kb. Közép-Európa leggazdagabb embere. Csak nem papíron.
2022. febr. 1. 13:13
 19/34 anonim ***** válasza:
84%
És neki a legkolbászosabb szagú a lehellete egy moszkvai látogatás után.
2022. febr. 1. 13:15
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
14# persze hogy lepontoztam...az enyémet is lepontoztátok, pedig ti sem írtatok értelmesebb dolgokat 🖕
2022. febr. 1. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!