Szerintetek orbán most mitcsinál moszkvában?
Figyelt kérdés
Márha mostanra kiért oda.
Ha nem mit fog csinálni?🍆💦
2022. febr. 1. 10:40
31/35 anonim válasza:
31# ja persze...majd megsajnállak libernyák...ha ráérek...
32/35 A kérdező kommentje:
A saját "kultúrádat" hoztad fel más ellen, irónikus módon. Ne vetítsd ki másra a kultúrálatlanságod, én nem viseltem ilyen stílust természetes személy ellen, sem ellened. Ez itt nem egy vita oldal, ha te nem rendeltetésszerűen használod a te bajod. A liberalizmus szintén nem értem hogyan kerül ide.
2022. febr. 1. 14:15
33/35 anonim válasza:
33# én meg értem...de akkor még gondolkodj rajta!
Rendeltetésszerű használat:"Szerintetek orbán most mitcsinál moszkvában?"
Ugye emlékszel erre a kérdésre, amit te írtál ki??
Na a NEM rendeltetésszerű használat ott kezdődik/ kezdődött...😉
34/35 A kérdező kommentje:
Egy oldal ahol kérdéseket lehet feltenni megválaszolásra, az én kérdésem pedig mint kérdés nem rendeltetésszerű használat? Mi ebben a kifogásolható? A válaszokért mindenki saját maga felel, nem én a kérdező. Ha valakinek ez lrovokatív akkor legfeljebb jelenti azt, de nem kötelező ide írni, senki nem kényszerít rá, pláne nem olyan ordenáré tahó stílusban ahogy azt te és más is megtette, ráadásul úgy, hogy én továbbra sem képviseltettem magam senkivel szemben olyan stílusban. A nem rendeltetészerű használat az ahogy te és más ide írt gusztustalan stílusban és vitázni.
2022. febr. 1. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!