Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek orbán most mitcsin...

Szerintetek orbán most mitcsinál moszkvában?

Figyelt kérdés

Márha mostanra kiért oda.

Ha nem mit fog csinálni?🍆💦

2022. febr. 1. 10:40
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
22%
Az értékelés semmit sem számít ,pláne nem itt, a libbantok többségében.
2022. febr. 1. 10:55
 12/35 anonim ***** válasza:
75%
#11 Mi az a libbant? Hogy definálnád, mitől lehet libbant valaki?
2022. febr. 1. 10:58
 13/35 A kérdező kommentje:
Ja nyílvánvaló vllt, hogy ha nincs igazad akkor ott a ballibek lesznek a felelősök. Az elképzelhetetlen, hogy te valamit rosszul tudj. Mhm mhm. Szép álomvilágban élsz. 2-es pontozású, ha nem haragszol gyenge az értékelésed, nem adok rá.
2022. febr. 1. 10:59
 14/35 anonim ***** válasza:
22%
Amúgy ne haragudj de az asszociációd mindent elmond az értelmi képességeiről,gondolom a G betüs primitív szót is lelkesen skandáltad egy oligarcha kiskirály után mint egy jó inas. bolsevik proli 2.0..
2022. febr. 1. 11:02
 15/35 A kérdező kommentje:
Mondja ezt egy 2-es pontozású anoním felhasználói profil egy másik anoním (de nem ismert pontozású) felhasználói profilnak. Mí irónikus, hogy aki levan pontozva és vitatkozni megy egy kérdés alá az kikéri magának, hisz nehogy má' neki nelegyen igaza. Minden szavad igaz rád.
2022. febr. 1. 11:06
 16/35 anonim ***** válasza:
72%

végighalgatja a főnöke eligazítását, beszámol arról amit eddig végzett az EU-ban és NATO-ban

amúgy mit csinál? idegesen fészkelődik, igazgatja a nyakkendőját, nyalogatja a szája szélét.

láthatóan retteg Putyintól

nem tudom mivel szorongatja Orbán tökeit Putyin, de elég kínos dolog lehet

bár persze a hívei számra nem jelentene semmit ha kiderülne bármi

2022. febr. 1. 11:35
 17/35 anonim ***** válasza:
81%
#12 aki nem fidesz hívő, az komcsi/libbant/sorosügynök/meleg stb
2022. febr. 1. 11:37
 18/35 anonim ***** válasza:
53%

Miért te milyen érdemi vitát, hozzászólást tettél??

Semmilyet.

A kérdésed is eleve egy értelmetlen provokatív agymenésé, ráadásul nem tudtad azt sem értelmesen megfogalmazni!

Akkor mit vársz?

Olvasd vissza: " nyalja Putyin seggét, stb" Az aztán értelmes válaszo, ugye?

🥴🥴🥴

2022. febr. 1. 11:37
 19/35 A kérdező kommentje:
#20 Ez egy kérdés, itt nem vitatkozni kell hanem megválaszolni azt, kezdjük itt. Arról meg én nem tehetek ha valakinek ez provokatív akkor nem kell feltétlenül ide írni, senki nem kötelez, nem vagy rákényszerülve tehát figyelmenkívűl lehet hagyni. Kultúráltan válaszolni egymásnak viszont ér, sőt kellene is. Én nem hiszem, hogy viszonoztam volna azt a stílust amit ő maga kezdeményezett. Tehát egymással szembeni kultúrált szóváltást várok el amit én megis adok másnak szerintem és nem vitát vàrok el ott ahol egy kérdést tettem fel.
2022. febr. 1. 11:43
 20/35 anonim ***** válasza:
43%
🍊🏙️🛫✈️🛬🌃 -> 🍊+🐻 🍆💦💦🌊 🎊🎉
2022. febr. 1. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!