Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi alapján mérlegelitek, hogy...

Mi alapján mérlegelitek, hogy Igen vagy Nem mellé húzzátok be az X-et a 2022. április 3-i népszavazás alábbi kérdésére?

Figyelt kérdés

,,Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?"

Bár 15. életévét be nem töltött kiskorúak esetében semmiképpen nem engedném, de 15. életévét betöltő, de 18. életévét be nem töltöttek esetén az előzetes kezelések megkezdését igen, hogyha ennek pszichológusi, pszichiáteri és szexuálpszichológiai szakvéleménye megvan, hogy képes felfogni, hogy a kezelések megkezdése valamint a 18. életévének betöltését követően az operáció elvégzése milyen változásokat fog hozni az életében, rövid- valamint közép- és hosszútávon, vagyis élete végéig.

2022. jan. 28. 23:52
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
84%

"Az én ismeretségi körömben összesen 1 ember van, aki vállaltan búzi, pedig minimum ezer embert ismerek. Igaz, hogy én általában értelmiségi körökben mozgok."

Én azt gondoltam, hogy nincs is meleg ismerősöm, én vagyok az egyetlen. Aztán 20 év titkolózás után, 35 évesen felvállaltam, hogy a saját nememhez vonzódom, így több ismerősöm is elmondta nekem, hogy ő is, csak titokban tartják, mert félnek a heteró barátaik elutasításától.

2022. jan. 30. 22:22
 42/43 anonim ***** válasza:
47%
A kérdező odaírta, hogy a vállaltan búzikra gondolt.
2022. jan. 31. 07:54
 43/43 anonim válasza:
61%

Az aki valakit mert nem múlt el 18 gyereknek tekinti az egy idióta en azt mondanám ha valaki betolti a 12-ot azt csinal amit akar bizonyos határokon belül.

Pl én ezeket a hatarokat igy látnám

1:Ha betolti a 12 es ugy erzi hogy o rosz testbe született akkor nyugodtan valtostason nemet mint biológiailag mind papiron de a szemelyiba be kerulni ilyenkor egy új infó hogy o transznemu es milyen nemu volt a műtét előtt

2: ha betölti 12-ot es szeretkezni megtehesse meg akkor is ha pl 50-es el du*gna

3: ha betoltotte a 14 korlátozott mennyiségben vehesenek alkoholt 16 felett bedig korlátozás nélkül

2022. márc. 28. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!