Mi alapján mérlegelitek, hogy Igen vagy Nem mellé húzzátok be az X-et a 2022. április 3-i népszavazás alábbi kérdésére?
,,Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?"
Bár 15. életévét be nem töltött kiskorúak esetében semmiképpen nem engedném, de 15. életévét betöltő, de 18. életévét be nem töltöttek esetén az előzetes kezelések megkezdését igen, hogyha ennek pszichológusi, pszichiáteri és szexuálpszichológiai szakvéleménye megvan, hogy képes felfogni, hogy a kezelések megkezdése valamint a 18. életévének betöltését követően az operáció elvégzése milyen változásokat fog hozni az életében, rövid- valamint közép- és hosszútávon, vagyis élete végéig.
Ez hazugság! Olyan, hogy "divat meleg" nincs és nem is volt. Ezt a Fidesz-közeli média hazudja csak. A "divat meleg" lényegében min. biszexuális, csak a környezetétől, a társadalmi megítélésről, a családtagok előítéletétől tartva, megtagadja önmagát. A homoszexualitást NEM LEHET KINŐNI! Ezt kellene végre megérteni. Ezt saját magamról és a környezetemről tudom. Pedig azért 70+ évesen és vállaltan homoszexuálisként sok mindent megéltem és átéltem.
A születési nem megváltoztatására irányuló dolgokról ne az állam, hanem az egyén döntsön. Amennyiben az egyén korlátozottan cselekvőképes (14-18 év közötti), akkor a szülő és az egyén közösen.
Értsd már meg, hogy olyan, hogy "divat meleg" vagy "divat leszbi" nincs. Olyan van, hogy a társadalomba való jobb besimulása érdekében inkább megpróbál heteroszexuális életet élni, ami neki kínszenvedés lesz, mert soha nem lesz igazán boldog, csak felületesen. Sajnos nem egy ilyet ismerek.
#11 Attól hogy tagadod a valóságot, attól az még valóság marad.
Gyerekekkel dolgozom, pontosan látom mekkora szerepe van a divatnak már a 10 évesek körében is, legyen szó zenei klipekről, témákról, szórakozásról vagy öltözködésről, viselkedésről. A tizenéves kortól a szülők, tanárok szerepe és hatása egyre kisebb a gyerekek, fiatalok életében és egyre növekszik a kortársaik meg a média szerepe.
VAN olyan, hogy "divatmeleg" és ezt nem a fideszmédia állítja, ez a nyugati valóság. Már nem egy híres vagy híresnek látszani akaró emberről derült ki, hogy valójában nem is meleg, csak ezzel próbált meg hírnevet szerezni, a társaságba beilleszkedni, ott jobb pozíciót elérni.
Pont az a baj a propagandával, hogy elhiteti a gyerekekkel, fiatalokkal, nincsen különbség a homoszexuális szex és a heteroszexuális szex között. Abban a korban amikor a fiúk a legyet is röptében lekapnák, mert tombolnak a hormonjaik, a lányok meg mindenképpen ki akarnának tűnni, magukra figyelmet felhívni és visszajelzésre, megerősítésre várnak, hogy ők is jelentősek, szépek, vonzóak.
Ha a gyerekek, fiatalok azt tanulják meg - mert a média bizony ezt teszi eléjük és az lmbtqxyz propaganda is ezzel akarja etetni őket, hogy a szex az szex és nem számít, hogy egyik reggel egy fiúval ébred fel a másikon egy lánnyal, a harmadikon meg egy gumibabával, akkor bizony ennek megfelelően fognak viselkedni. Mert a közeg, a közösség, a média és az a társaság ahol ők a példaképeiket keresik az mind erről harsog, ezt mutatja - tehát ők annak akarnak megfelelni.
Erről szól a neveléslélektan és pszichológia teljes tárháza, és te ezt próbálod meg letagadni.
A valóságot te tagadod. Hiába írsz litániát. 15 testvérem van, 91 unokatestvérem van (akik közül legalább egy tucat tinédzser van), a következő generációba pedig összesen 2 nagykorú és összesen 5 alsós vagy annál fiatalabb és 8 tini van. Érdekes módon egyik sem lett "divat meleg" vagy "divat leszbikus", hanem vagy heteroszexuális, biszexuális vagy homoszexuális lett, de nem divatból.
Szóval erről ennyit. Egyébként úgy tudom, hogy egy pedagógus is a gyerekekkel foglalkozik. A húgom, az unokahúgom (néhai nagynéném lánya), az ő férje és sógornője több évtizede pedagógus. Tőlük is hallok egyet és mást. Amikor csak azért sanyargatják magukat a meleg tinik, merthogy a haverok, a szülők meg ne tudják, hogy ő bizony a saját neméhez vonzódik, szemben a heteroszexuális normatívával, amivel teli nyomják az agyát az iskolába (esetleg a templomba), akkor erről miért nem beszélhet senkivel és miért nem írt litániát a valóságról is? Az, hogy napi sorozatok a vezető kereskedelmi csatornákon nem szólnak másról, mint a heteroszexualitás elnyomó taglalásáról, az ellen miért nem ágálsz?
Gondolkozz már el ezeken is légyszíves!
#15 Értem. Szóval ismersz a 10 millió magyarból, meg a sok százmillió nyugati emberből vagy 150-t és egyből levonod a következtetést, hogy ami tényként van eléd téve a médiában, amit kimond a tudomány, neveléslélektan, szakpszichológia, az nem létezik, mert az általad ismert 150 emberből egy sem olyan.
Aha.
Amúgy akkor tagadod a terroristák, bérgyilkosok, sorozatgyilkosok, fóbiások létét is, hiszen nyilván azokból sincsen az általad ismert 150 ember között egy sem?
A valóságot tagadod, ennyi.
Nagyon alábecsülöd a számot. Legalább 10-el szorozd ezt a számot meg, csak a magyarok terén.
Elárulom neked, hogy mióta több pártrendszer van csak jobboldalra szavaztam. Eleinte az FKgP-re, aztán az MDF-re, majd kb. 24 éve a Fideszre. Szóval igencsak elnézted.
Kérném, hogy a nevemen az ércelődjön, akinek van bátorsága a saját felhasználói nevét is vállalni és nem anonimként szól hozzá a kérdésekhez.
Velem lehet vitatkozni, de az általam megtapasztalt dolgokkal már nemigazán.
(még kiegészítve)
Az, hogy bérgyilkosok vannak, terroristák vannak. Éppen több kérdésnél magam linkeltem egy 2021. december 16-án az Egyetem TV által készített interjút, melynek alanya Prof. Dr. Gyarmathy Éva, klinikai és neveléslélektan-szakpszichológus asszonnyal, aki világosan kifejti, hogy nem nevelésfüggő, nem a látottak függvénye, hanem genetikai hajlam, ami 3 éves korig kifejlődik és tinédzserkorban realizálódik.
Íme a link: https://www.youtube.com/watch?v=IPb_hBMRkB4
Jó nézegetést és értelmezést.
Szóval igenis hiszek a tudományba. Ráadásul az egyik húgom (1959) is orvos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!