Baloldaliak, ti miért szeretitek ezt a "magyar" baloldalt?
Én is voltam baloldali, 94-ben és 2002-ben jobboldali kormányok után sokan reménykedtek, hogy a baloldal normálisabb, kulturáltabb lesz. Értelmesnek, tárgyilagosnak, műveltnek, érzelemmentesnek, demokratábbnak tűntek.
De hatalomra jutva nagyon gyorsan, tényleg hónapokon belül világossá vált, hogy valójában idióta gazemberek gyülekezete. Beszélni nem tudnak magyarul (lásd pl. folytani leírása), egyáltalán nem érdekli őket a magyarság, nincsenek érzelmeik, piti, igénytelen, mérhetetlenül buta, korlátolt, ostoba, gátlástalan, kontraszelektált alakok. A szellemi fogyatékosságot súrolják az ötleteik, olyan ostobák, mint egy kisgyerek. Pl. zárjuk be az atomerőművet, ültessünk fákat, vegyünk fel hiteleket, hogy emeljük a fizetéseket, adjunk el mindent, hogy pénzt szerezzünk most azonnal, a jövő év már nem számít. Stb.
Most is látom ezeket a modorosnak tűnő emberkéket a tévében, ugyanolyan ostoba gazemberek lennének kormányon... Ők persze tudják a tutit... Semmit sem tudnak, fogalmuk sincs semmiről.
Ti mit láttok bennük?
"magyargyűlölőbbek"
Jól van, megvolt a szokásos fideszes panel. Aki nem a fidesz mellett van, az magyargyűlölő, sőt nem is magyar, ugye?
#30 igen, el van, semmilyen törvénybe ütközőt nem tett. Ha valakinek nem tetszik, akkor sem.
Bájer "elvtárs"-al is mit lehet tenni? Semmi törvénybe ütközőt nem tett.
Kirekesztést vársz, akkor bájerzsótit, meg a libernyákozómorbánt ki kell rekesztenetek. Meg a bedezsótit, meg a többit is :)
Én nem szavaztam be őket, soha nem szavaztam a maszopra.
Bájert, bedezsótit hogy szavazzuk ki ha nincsenek is a Fideszben?
Egy libernyákozás meg nehogy már azonos fajsúlyú legyen mint egy patkányozás. Egyébként meg mindkét oldalon vannak idióta politikusok, csak valahogy ha az ellenzék részéről jönnek ilyen beszólások, akkor ennyi a válaszotok "mer a Bájer jobb", ahelyett hogy beismernétek, hogy a nagyja az összefogásnak tiszta szégyen. Még a vezetői között, mint Jakab, Fegyőr, Karácsony, gyurcsánynét ne is említve, oldalakat lehetne írni a vállalhatatlan kifejezéseikről meg butaságaikról. Márki az elején még nekem is szimpatikus volt, de aztán megmutatta ő is a foga fehérjét.
"Bájer "elvtárs"-al is mit lehet tenni? Semmi törvénybe ütközőt nem tett."
Igazából de, többször is meg lett miatta büntetve és fizetnie kellett ellenzéki személyeknek.
33: a kutyásokra nem azt szokták mondani, hogy fideszesek, hanem hogy aki rájuk szavaz, az praktikusan a fideszkormányt támogatja, mert az összefogástól visz el szavazatot.
De ha még azt is mondja rájuk valaki, hogy a fidesz emberei, az sehol nincs ahhoz képest, mint amikor egy fideszes magyargyűlölőnek nevezi az ellenzékieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!