Baloldaliak, ti miért szeretitek ezt a "magyar" baloldalt?
Én is voltam baloldali, 94-ben és 2002-ben jobboldali kormányok után sokan reménykedtek, hogy a baloldal normálisabb, kulturáltabb lesz. Értelmesnek, tárgyilagosnak, műveltnek, érzelemmentesnek, demokratábbnak tűntek.
De hatalomra jutva nagyon gyorsan, tényleg hónapokon belül világossá vált, hogy valójában idióta gazemberek gyülekezete. Beszélni nem tudnak magyarul (lásd pl. folytani leírása), egyáltalán nem érdekli őket a magyarság, nincsenek érzelmeik, piti, igénytelen, mérhetetlenül buta, korlátolt, ostoba, gátlástalan, kontraszelektált alakok. A szellemi fogyatékosságot súrolják az ötleteik, olyan ostobák, mint egy kisgyerek. Pl. zárjuk be az atomerőművet, ültessünk fákat, vegyünk fel hiteleket, hogy emeljük a fizetéseket, adjunk el mindent, hogy pénzt szerezzünk most azonnal, a jövő év már nem számít. Stb.
Most is látom ezeket a modorosnak tűnő emberkéket a tévében, ugyanolyan ostoba gazemberek lennének kormányon... Ők persze tudják a tutit... Semmit sem tudnak, fogalmuk sincs semmiről.
Ti mit láttok bennük?
Ja, egyik legerősebb. :DDDD
Amúgy a tisztázás kedvéért, az ellenzék nem csak baloldalból áll és a pártok fele sosem volt hatalmon, így ez alapján következtetni valamit, minimum ostobaság.
#17 első kettőből lett elítélés, büntetés? Ha nem, miért nem? Poltpeti csak a fideszesek ügyeit blokkolja.
Harmadik origo, tehát meg se nyitom, fake news nem érdekel :)
Negyedikkel mi a gond? Hol van bűneset?
Lőrinc se tud róla hogy orbán strómanja lenne 😆
"És lehet jönni Szájerrel meg Borkaival, de ők rögtön le is mondtak"
Persze, Borkai még egy választáson is elindult a botránya után, szóval a rögtön lemondás az esetében konkrét hazugság.
Jó majd ha a Fidesz valaha lepatkányoz téged, akkor is mondd, hogy nem bűneset xd
Tessék, tudom hogy nálatok úgy megy amit a ti propaganda médiátok nem ad le az meg se történik. Még a "mentősként bemutatkozó" nő lánya is elmondta, hogy az anyja nem normális, Korózs meg tényként közölte, hogy mentős. De persze ez nem történt meg mert origos cikket küldtem xd
#26 mondanám, mert nem az. Vagy tudsz mondani olyan törvényt, szabályt, amibe ez beleütközik?
Várható ilyen szabály igen, de még nincs.
Elég hülye érv, így már értem, hogy miért írtad ki a kérdést.
"nagyon emlékeztet az SZDSZ-re"
Tehát te pl. beleharapsz a villanykörtébe, mivel az emlékeztet az igazi körtére?
Mellesleg nem tudom, hogy emlékeztethet, amikor az szdsz eléggé liberális volt, még gazdaságilag is, míg a momentum eléggé centrum, mivel jó pár szociális és jobboldali intézkedése is van.
"agresszívebbek, primitívebbek, magyargyűlölőbbek"
Amúgy itt lettél teljesen komolytalan.
Pont a momentum volt az, akinek a programját 2018-ban EU-s szinten jó pár helyen felkapták olyan minőségi volt.
"Karácsony és számos politikus már volt vezető tisztségben, katasztrófa mindenhol."
Igen, bizonyára ezért választották meg Zudlóban többször és később főpolgármesternek.
A helyzet az, hogy sokkal jobb, mint pl. Tarlós volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!