Baloldaliak, ti miért szeretitek ezt a "magyar" baloldalt?
Én is voltam baloldali, 94-ben és 2002-ben jobboldali kormányok után sokan reménykedtek, hogy a baloldal normálisabb, kulturáltabb lesz. Értelmesnek, tárgyilagosnak, műveltnek, érzelemmentesnek, demokratábbnak tűntek.
De hatalomra jutva nagyon gyorsan, tényleg hónapokon belül világossá vált, hogy valójában idióta gazemberek gyülekezete. Beszélni nem tudnak magyarul (lásd pl. folytani leírása), egyáltalán nem érdekli őket a magyarság, nincsenek érzelmeik, piti, igénytelen, mérhetetlenül buta, korlátolt, ostoba, gátlástalan, kontraszelektált alakok. A szellemi fogyatékosságot súrolják az ötleteik, olyan ostobák, mint egy kisgyerek. Pl. zárjuk be az atomerőművet, ültessünk fákat, vegyünk fel hiteleket, hogy emeljük a fizetéseket, adjunk el mindent, hogy pénzt szerezzünk most azonnal, a jövő év már nem számít. Stb.
Most is látom ezeket a modorosnak tűnő emberkéket a tévében, ugyanolyan ostoba gazemberek lennének kormányon... Ők persze tudják a tutit... Semmit sem tudnak, fogalmuk sincs semmiről.
Ti mit láttok bennük?
12: ezért kell, hogy ne egy párt uralkodjon mindig, hanem váltogassuk őket, hogy sakkban tartsák egymást
Oszd meg és uralkodj, csak ez esetben a több párttal osztjuk meg a politikusokat a nép érdekében, hogy ne alakuljon ki túlhatalom a politikában.
Annyira kíváncsi lennék a magyar baloldal reakciójára, ha a Fideszről jönnének felvételek arról, hogy kokainozva mondják el hogy kell adót csalni, kamuvideót csinálnak az egészségügyről, f@szverős videókat küldözget, cigit csempész át az ukrán határon, kamuvideót készít az egészségügyről, mondjuk kikerülne egy hangfelvétel ahol cápáznak, meg jutalékos rendszerről beszélnek, patkányoznak és stb.
És lehet jönni Szájerrel meg Borkaival, de ők rögtön le is mondtak, az előbb felsoroltak közül meg szinte egyiknek se lett következménye.
https://www.youtube.com/watch?v=lIpao1Zotm0
Ja bocs a cigicsempészes csávó úgy látom kilépett az MSZP-ből, de ugye ő "nem tudott róla" hogy benne lett volna az autójában.
Azért eléggé szép ellentmondások vannak már a leírásban is.
Amúgy én ezzel mindig úgy vagyok, hogy akinek nem tetszik annak ott a lehetőség, meg lehet mutatni hogyan is kell ezt csinálni. Nekem több programpontjuk szimpatikus főleg gazdaságpolitikai vonalon.
Fhuu ha mondjuk Szijjártóról kikerülne egy videó, ahol a feleségének a f@szát veri, már látom magam előtt ahogy írnád arra is az ellenzékiekkel együtt, hogy hát ez a magánügye, azt csinál amit akar, nem gáz... na persze
Amúgy én nem küldenék ilyen videót magamról, pedig még az én karrieremet nem tenné tönkre, csak nem vagyok fogykos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!