Mikor buk meg már a Fidesz?
Figyelt kérdés
Elegem van ebből az undorító kormányból, elegem van hogy elárasztották a tv-t ezekkel a propaganda csatornákkal, mondják folyamatosan a hazugságokat bizonyíték nélkül. Szomorú belegondolni hogy valaki még ezek után is képes rájuk szavazni, és hinni nekeik miközben annyiszor buktak már be, annyi ügyük van es ezeket mind elfelejtik minden hónapban van valami botrány ami kiderül a fideszről és tényleg ezekre teszitek a szavazatokat? 12 éve hogy kormány vannak de semmi változás az ország egy helyben áll nem előre megy hanem hátra. Egy kicsit térjetek már észhez és vegyétek észre mi folyik itt ebben az országban.. Lehet itt Gyurcsányozni, akkor kérdezem én 12 év alatt miért nem sikerült elszámoltatni Gyurcsány Ferencet? Lehet itt Sorosozni de kérdezem én ki volt az egyetlen miniszterelnök aki Sorosnál tanult? Orbán Viktor.. Lehet itt migránsotni de kivolt az egyetlen aki betelepített mingránsokat? Orbán Viktor, a Fidesz gazdagodik Magyarország pedig tönkre megy és az emberek egymás ellen fordulnak nekik köszönhetően!2022. jan. 27. 21:52
21/31 anonim válasza:
#19: Nem kivándorol, hanem az EU-n belüli szabad munkaerő-áramlást kihasználva külföldön vállal munkát. 2004 előtt ez jóval nehézkesebb volt, mert nem voltunk az unió tagjai.
22/31 anonim válasza:
#11: Oké, akkor te rettegj az öreg néniktől, nehogy megfojtsák szegény MZP-t; mi addig jót röhögünk a teljesen bekattant ellenzéki kommentelőkön (a 7/10-esre gondolok):
...és még fel is pontozzák ezt a háborodottat. Erről mi a véleményed? :)
23/31 anonim válasza:
#21!
És ráadásul ezek is évek óta visszavándorolnak.
24/31 anonim válasza:
Nyuggerek szavaznak a Fideszre hmmm... 20-éves vagyok első szavazásom lesz és a Fideszre fogok szavazni a barátaimmal együtt. Köszönöm szépen nem kérek olyan ellenzékből akik Gyurcsány mellé beállnak itt főleg Jobbikon van a hangsúly (pedig szimpik) voltak. MZP-t azt se tudtam ki az,de menjenek Magyarok Indiába szem műtétre hát bolond ez? Szüléshez nem kell orvos? Nem azt mondom a jelenlegi kormány tökéletes,de ennél csak idiótábbak lehetnek a hatalmon. 1956/2006 bűnösei soha többé baloldal!
25/31 A kérdező kommentje:
Akkor ezeket bizonyítsd be és kapsz Márki-Zay Pétertől 5 millió forintot
2022. jan. 28. 07:13
26/31 a fidesz komcsi párt válasza:
Első, mi nem igaz?
27/31 anonim válasza:
Én 27 vagyok és eszemben sincs a kommunisták jogutódjaira szavazni,a Mi hazánkra megy az X.
28/31 anonim válasza:
#27 az a kommunisták (ma jogutódjai hanem utódjai) fiókpártja.
29/31 anonim válasza:
Te jó ég! Nem mondott ilyeneket MZP. Azért az gáz, hogy néhány 20 évest is megtud az orbáni propaganda vezetni.
30/31 anonim válasza:
Videóban mondta MZP. Köszönöm szépen nem vezetek meg. Jelenleg egyetemre járok és nem könnyű befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!