Ha nyer a fidesz, 4 múlva arról fogunk szavazni, hogy kínai vagy orosz gyarmat legyünk(?)
Már tanulok oroszul és kínaiul.
Nyáron meg költözök oroszba, legalább hozzátok képest előnyben leszek.
Ekkora kamu kérdést és válasz lehetőségeket. Német Szövetségi Köztársaság (nem elírás), Osztrák Köztársaság és több más ország titokban egyeztet és köt szerződéseket az Oroszországi Föderációval. Mégsem merül fel senkiben ez a blődség, hogy az adott ország az oroszok gyarmatává válna bármikor.
Arról pedig ne is beszéljünk, hogy Gyurcsány Ferenc kormányzása idején a regnáló miniszterelnök kb. félévente volt hivatalos az akkori orosz elnök, majd átmenetileg orosz miniszterelnök saját rezidenciáján. Akkor mégsem jelentek meg ilyen jellegű kérdések sehol...
Nem vagyok ugyan Gyurcsány-mániás, de úgy látom, hogy a kérdésed alapján nem vagy tisztában a politikai realitásokkal.
Már csak a hasonlataid miatt sem szavazhatok az utolsóra. Ez a kamu kérdés egy olyan személytől jött, aki nem élte meg '56-ot és vélhetően '89-et és '91-et sem. Legalábbis nem felnőttként. Hozzáteszem, hogy '56-ot én is csak kisgyerekként éltem meg. De az azt leverő kommunisták ideológiai- és jogi utódai támadják ilyennel Orbánékat. Átlátszó és hazudozóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!