Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan jelentsem fel az...

Hogyan jelentsem fel az államot,ha az intézménye nem akar végkielégítést adni leépítéskor (oltás miatt)?

Figyelt kérdés

Önkormányzati intézménynél dolgozok.

Az oltásos marhaságot itt is kötelezővé tették,én nem fogadtam el, mert nem tudni a hosszútávú mellékhatásokat.

Ezért jelenleg fizetés nélküli szabadságon vagyok.

Ennek egy "türelmi ideje", utána megszűnik a munkaszerződésem.Viszont, nekem jár végkielégítés,de ezt megtagadják.

H

2022. jan. 27. 12:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Ebben igaza van a kérdezőnek, mivel drága, mindenható kormányunk a munkáltatók kezébe adta a döntést a sajátja helyett!
2022. jan. 27. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hááááááát így érthető lenne a dolog.

A munkahely szab eg yfeltételt. Te nem felelsz meg a feltételnek, és bizonyítékát sem adod, hogy önhibádon kívül (pl egészségügyi állapot miatt) nem felelsz meg. Tehát a e hibád.

BÁr tény, hogy ez nem hangzik túl fairnek..

2022. jan. 27. 14:04
 13/13 anonim ***** válasza:
nem jár végkielégítés.
2022. jan. 27. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!