Hogyan jelentsem fel az államot,ha az intézménye nem akar végkielégítést adni leépítéskor (oltás miatt)?
Önkormányzati intézménynél dolgozok.
Az oltásos marhaságot itt is kötelezővé tették,én nem fogadtam el, mert nem tudni a hosszútávú mellékhatásokat.
Ezért jelenleg fizetés nélküli szabadságon vagyok.
Ennek egy "türelmi ideje", utána megszűnik a munkaszerződésem.Viszont, nekem jár végkielégítés,de ezt megtagadják.
H
1#
Én diplomával rendelkezem.Nekem te ne beszélj a szellemi képességekről.
Azok szellemi képességei kérdésesek, akik egy felületesen tesztelt szeret adatnak be maguknak.
A gyógyszerek tesztelése évekig tart, nem hónapokig,hetekig.
Nem lehetne, hogy mindenki maga döntse el a saját szellemi képességeinek megfelelő mód, hogy oltakoztatódik-e, vagy sem?!
Hogy a fszba lehet egyáltalán egy gyógyszer beszedését ennyire személyesre venni?!
A kérdéshez: én egy munkajogásszal venném fel a kapcsolatot elsődlegesen!
S minek nagyobb a kockázata:
1) hogy beoltatod magad és belehalsz vagy
2) hogy kicsapnak a munkahelyedről végkielégítés nélkül, senki nem lesz hajlandó közigazgatási munka után újrafoglalkoztatni, züllött, frusztrált hajléktalan diplomás alkhololista lesz belőled és abba halsz bele?
"Amikor nem oltattad magad, a szellemi képességeidről tettél tnubizonyságot. Enyit érsz."
Elég szomorú, hogy a mai világban valakinek belefér, sőt mellszélességgel kiáll amellett, hogy emberek emiatt elveszítsék a mnkahelyüket.
Hogy egy bizonyos egészségügyi kezelést elvégezzenek és nem attól, hogy mondjuk alkalmas-e az adott munkára.
Mi lesz a következő? Hogy aki mondjuk nem akar körülmetélkezni azt is kirúgjuk? Elnézést kérek a zsidóktól, ezt most tényleg nem rájuk akarom kihegyezni, csak egy példa...
Azigen:D
A kérdés a végkielégítésről szól, nem az oltásról. Próbljunk hát erről beszélni.
Kérdező, mióta vagy ott alkalmazásban?
Adtak bármilyen indoklást, amikor rákérdeztél, hogy ugyan miért nem adnak végkielégítést?
9.
De a munkáltató hibája.Ugyanis, ők találták ki,hogy kötelező az oltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!