Szerintetek ez így van?
Mint tudjuk Orbán nem akar kiállni vitázni. Egy ilyen vitába szinte minden bizonytalant elérne Márkizay az üzenetével és a szemük láttára döngölhetné földbe Orbánt és végre nem csak a fidesz üzenete jutna el a bizonytalanokhoz. Tehát egy ilyen vita sorsdöntő lehet és nagyon jó eséllyel MZP javára.
Ezt tudva szerintem arra kellene a több milliós kampányt építeni, hogy Orbán gyáva és menekül mivel nem tudja megvédeni az elmúlt 12 évet illetve minden demokratikus országban természetes az ilyen vita.
Erre a kampányra azért lenne szükség, mert kényszer nélkül orbán nem fog kiállni vitázni. Sok Fideszes politikus is támogatná a vitát és rengeteg fideszes szavazó is úgyhogy ezzel talán sarokba lehetne szorítani orbánt, mert akár párton belül is nagy lenne rajta a nyomás.
Ha ennek ellenére se állna ki akkor is legalább mindenki látná, hogy orbán gyáva és ez talán meggyőzné a bizonytalanokat.
Szerintetek helyes az okfejtésem?
" Egy ilyen vitába szinte minden bizonytalant elérne Márkizay az üzenetével és a szemük láttára döngölhetné földbe Orbánt "
Bruhahahaha...
Ezek szerint te nem láttad MZP riportjait, megnyilvánulásait az utóbbi időben, ugye?
Akkor szólok, hoyg a bizonytalan azért bizonytalan, mert nincs határozott politikai véleménye, döntése. Azért nincsen, mert nem is érdekli a politika. Ha érdekelné akkor eddig is foglalkozott volna vele és már eldöntötte volna kire fog szavazni.
A bizonytalant nem érdekli a politika, ergo nm fogja nézni a "miniszterelnöki" vitát sem, mert nem érdekli. Nézi helytte az aktuális sorozatát, meccsét vagy olvas egy könyvet. Így a bizonytalanokat nem tudja a vita meggyőzni.
A vitának akkor lenne értelme ha a vitában mindkét fél igazat mondana - legalább politikusi mércével. MZP viszont éppen annyit hazudik, mint gyurcsány, csak még hülye is mellé, nem következetes, mindent kibeszél és akkor is letagadja amit korábban ő maga mondott, ha odateszik az orra elé felvételen. Ilyen alakkal nem lehet vitázni.
"Ezt tudva szerintem arra kellene a több milliós kampányt építeni, hogy Orbán gyáva és menekül "
A tanácsodat már megfogadták. Csakhogy nem jött be 2018-ban sem és most sem. Pont amiatt mert a fideszesek nem is akarják, hogy Orbán vitázzon, mert minek, azt is tudják, hogy titeket sem hatna meg bármit is mondana, mert maradnátok gyurcsányhívő igazságbeszédesek. a bizonytalanokat meg szintén nem érdekli.
"Erre a kampányra azért lenne szükség, mert kényszer nélkül orbán nem fog kiállni vitázni. "
Orbán vitázik minden esetben amikor van KIVEL és van értelme. Az elmúlt években minden ilyen alkalommal vitázott. Most nincs kivel és nincs is értelme.
"Sok Fideszes politikus is támogatná a vitát és rengeteg fideszes szavazó is"
Megint egy hazugság. HA lenne olyan akivel lehetne vitázni, azt én is támogatnám. MZP-vel? Vele semmilyen körülmények között sem. Más fideszes sem.
Szerintem nem.
Szerintem mzp kb. senkit nem döngölne földbe. De orbànt meg végképp nem.
Bár elvileg jó ötletnek tarthatnám, de tartani lehetne attól, hogy MZP nem bírna Orbánnal, és csúnyán le lenne iskolázva.
Túl öntelt és akarnok. Orbán simán beugratná olyan kijelentésekbe, amikkel végleg kiírná magát a politikából. Elég lenne felhergelni.
"Akkor szólok, hoyg a bizonytalan azért bizonytalan, mert nincs határozott politikai véleménye, döntése. Azért nincsen, mert nem is érdekli a politika. Ha érdekelné akkor eddig is foglalkozott volna vele és már eldöntötte volna kire fog szavazni."
Egy részük valójában ilyen de többszázezer olyan is van aki akar szavazni, de nem tudja, hogy kire.
Alátámasztás (ha 2014-ben voltak.akkor most is vannak): [link]
"MZP viszont éppen annyit hazudik, mint gyurcsány, csak még hülye is mellé, nem következetes, mindent kibeszél"
Konkrét eseteket mondj amikor egyértelműen hazudott, én egyet se tudok, visszont én tudok 200 hazugságot amit Orbán mondott.
Alátámasztás: [link]
"mindent kibeszél és akkor is letagadja amit korábban ő maga mondott, ha odateszik az orra elé felvételen. Ilyen alakkal nem lehet vitázni."
Fél órás beszélgetésből kivágnak 8 másodpercet és ezt kiforgatva épitenek fel konkrét hazugság kampányt.
"A tanácsodat már megfogadták. Csakhogy nem jött be 2018-ban sem és most sem. Pont amiatt mert a fideszesek nem is akarják, hogy Orbán vitázzon,"
A Telexnek több fideszes politikus is azt nyilatkozta, hogy örülne egy ilyen vitának, illetve egy 2014-es felmérés szerint akkoribban a fideszesek is akartak miniszterelnöki vitát és ez most is így van.
"Orbán vitázik minden esetben amikor van KIVEL és van értelme. Az elmúlt években minden ilyen alkalommal vitázott. Most nincs kivel és nincs is értelme."
Te egyébként melyik bolygón laksz? 16 éve nem vitázott senkivel se orbán mert egy gyáva féreg. Egy megválasztott miniszterelnök jelöltel miért nem érdemes vitázni? Csak azzal érdemes aki fideszes vagy mi?
"HA lenne olyan akivel lehetne vitázni, azt én is támogatnám."
Az elmúlt 16 évben valamiért sose volt olyan ember akivel érdemes lett volna, kicsit érdekes nem? Egy vödör lenne a legalkalmasabb szerintem.
Most képzeld el ha Orbán ÉLŐBEN ki kellene álljon VITÁZNI egy ELLENZÉKI jelölttel, és még csak papírról sem olvashatná fel a válaszait... Három perc alatt lenulláznák és idegösszeomlást kapna. Az az ember még a hazugságait is csak papírról képes felolvasni. Ha nem lenne neki előre megírva milyen kamu propaganda szöveget kell nyomnia a kényelmetlen kérdésekre, vége lenne egy pillanat alatt.
Semmilyen körülmények között nem fog kiállni vitára senkivel, maximum a fideszes haverjaival a köztévében.
Én egy esetleges ellenzéki győzelem esetén elsők között iktatnám alkotmányba a kötelező nyilvános vitát a jelöltek között.
a balosok igénylik, hogy hazudjanak nekik
ha nem tennék árulásnak fognák fel
ÓRBÁÁÁN ÓRBÁÁÁÁN mijattad van csak nyócátalánosom
komolyan mondom, nektek ez a vita téma a perverziótok
kit érdekel?
egy vita nem változtatna semmin
aki Fideszes a vita után is az maradna, aki pedig balos, az az is marad
Mivel 2006-ban Gyurcsány az "igaz beszédeivel" "győzött" a vitán, így nem érdemes kiállnia Orbánnak még egy koalíciós társával vitázgatni, főleg, hogy MZP lényegében csak egy kirakat ember-> A pártok kormányoznak, ezek közül is a legerősebb a DK lesz/lenne.
MZP-nek nincs veszteni valója, Orbánnak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!