Amúgy muszáj az összes kérdéseteket hazugságokra alapozni? 2 perc elolvasni/meghallgatni az eredetit .Csak kérdem :D Persze a kérdés költői, hiszen szánt szándékkal hazudoztok egy zsák krumpliért.
2022. jan. 24. 10:24
22/29 anonim válasza:
#21 Aki a gyakorira jár terjeszteni a propagandát és lejáratni az ellenzéket nem 1kg krumpliért teszi.
Érdeke, hogy fennmaradjon a hatalom. Ha összedőlne a jelenlegi protekciós rendszer nagyon sok fidesz szavazó megélhetése kerülne veszélybe. Elemi érdekük elbizonytalanítani a nem elvakult fideszeseket. Ha nem teszik a végén piaci alapon kéne a fizetésért dolgozni, az már nem olyan jó buli.
2022. jan. 24. 10:33
23/29 anonim válasza:
#15 Dehogy tévesen írták, biztos végig nézték ők is a teljes videót, csak szándékosan hazudtak.
2022. jan. 24. 12:59
24/29 anonim válasza:
#18 Én biztos nem hisztiznék, ugyanis a másik oldal újságírói között is akadnak bőven kretének. Igaz, hogy én nem is "balos" vagy, hanem ellenzéki.
2022. jan. 25. 05:13
25/29 anonim válasza:
A lakájmédia firkászait én is fogyatékosnak tartom.
Tetszik ez az álszentség, hogy áh ő nem sértett meg senkit, dehogy, de a fideszesek amúgy is megérdemlik. :D
Nekem ez visszataszító.
2022. febr. 4. 11:02
28/29 anonim válasza:
#27 Van egy nagyon tanulságos magyar mondás. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten.
2022. febr. 4. 11:17
29/29 anonim válasza:
Biztos vannak, akiket ilyen filléres közhelyekkel le lehet nyűgözni. Részemről azt várnám az ellenzéktől, hogy mutassanak jobbat mint a fidesz. Nincs magasan a léc, mégis képtelenek rá. Amíg úgy állnak hozzá, hogy amit a fidesz megenged magának, azt ők is, addig semmivel sem jobbak egymásnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!