Semelyik oldal politikusának nem szabadna így beszélni.
2022. jan. 24. 09:08
3/29 anonim válasza:
A szélsőséges gyűlölködő ellenzékieknek még tetszik is az uszítás. Nekem fideszesként nem lenne szimpatikus, ha valaki így beszélne a másik oldal szavazóiról.
2022. jan. 24. 09:11
4/29 anonim válasza:
Azert szerintem boven igaza van es orulok h ezeket kimonja barmennyire is tunjon populistanak.sokan sajnos tenyleg meg vannak vezetve es egy alomvilagban elnek
2022. jan. 24. 09:14
5/29 anonim válasza:
Szerintem így kell ezt csinálni. Elég már ebből a behízelgő stílusból, hogy mindenki magához akarja ölelni a népet. Aztán négy évig szarnak a fejünkre, az országot meg elzüllesztik.
2022. jan. 24. 09:16
6/29 anonim válasza:
Igen, sokan meg vannak vezetve. Például akik isszák MZP szavait. De fogyatékosnak titulálni valakit, mert másra szavaz, ez nem oké. Furcsa, hogy aki szerint igen, az magát a manipulációra immunisnak tekinti.
2022. jan. 24. 09:17
7/29 anonim válasza:
Csak a Fidesznek szabad ocsmány szavakkal illetnie az ellenfelét, igaz? Azon nem sértődtök be, hogy karigerit tutyimutyinak, MZP-t dilettánsnak nevezik.
Szerintem is értelmi fogyatékosságban szenved az összes elvakult fidesz szavazó. Én kapom a libsi, komcsi, libbant stb. jelzőket és nem mondhatom azt, hogy fogyatékos az, aki a Fideszre szavaz? Dehogynem.
Márki-Zay személyét az előválasztás óta gyalázzák a médiában és az utcán is. Úgyhogy joggal mondhatja, hogy bizony fogyatékos az, aki odaáll elé és fogcsikorgatva, habzó szájjal USA ügynöközi, meg dilettánsozza. Mi ez, ha nem fogyatékos viselkedés?
2022. jan. 24. 09:18
8/29 anonim válasza:
Az sem helyes, viszont ők politikusok. A politikusok mindig csesztettték egymást és a szavazók is mindig csesztették egymást. Nekimenni politikusként a szavazóknak, ez teljesen más műfaj. Azon csodálkozom, hogy ez lelkes közönségre talál. Ennél többet vártam volna az ellenzékiektől. Most nekem is így kéne állnom a szomszédomhoz, vagy akárkihez, aki másra szavaz, mert MZP azt mondta? Egyeseknek ennyire elvette a józan eszét a gyűlölet?
2022. jan. 24. 09:24
9/29 anonim válasza:
Nem hallottam ugyan ezt a kijelentését, de ha ezt mondta, akkor sajnos teljesen igaza van. Tisztelet a kivételnek. Néhány hónapja feltettem egy kérdést, hogy ezek a szavazók valójában fogyatékosok-e. Ezek szerint végső soron MZP is ugyanerre a következtetésre jutott. Csak lehet benne valami.
2022. jan. 24. 09:25
10/29 anonim válasza:
#8 Valóban nem kéne nekimenni a szavazóknak. Teszem azt a melegeknek, a transzszexuálisoknak, vagy a cigányoknak, amíg lóvé volt a börtönben.
Az unokaöcsémet hétvégén összeverték, mert kézen fogva sétált férfiként a barátjával. Ez sokkal nagyobb probléma, mint azt mondani a csőcselékre, hogy fogyatékos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!