Márki Zay ismét......??
Hol mondott ilyet? Megosztanád a linket?
Előre is köszi!
Abszolút, teljes mértékben igaza van.
De a történet úgy néz ki, hogy:
1. Márki-Zay Péter mond valamit.
2. A Fideszes propagandisták kiforgatják a szavait, kiemelik a kontextusból, és addig csűrik-csavarják, amíg valami teljesen más értelmet nem kap. Ez semmi más, mint színtiszta rosszindulat.
3. Ezek után szerinted nem jogos MZP-től, hogy fogyatékosoknak nevezi őket? A propagandasajtó folyamatosan uszít, lázít, gyűlölködik, ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy el vannak küldve oda, ahova valók.
Én minden egyes alkalommal elküldöm az összes propangadista újságírót a jó édes anyukájába, amikor látom, hogy miket írkálnak össze. MZP szavai teljesen jogosak, és örülök, hogy kimondja, amit ki kell mondani.
Egyébként pedig ezt mondta:
"Én azt mondtam, hogy Szeged. Nem India, Szeged. Elnézést kérek, de hogyha annyira fogyatékosak szegény fideszes propagandisták, – és a fogyatékos azért nem szerencsés szó, mert a fogyatékosokat szeretjük, a fideszes hazug propagandistákra viszont rendkívüli módon neheztelek – tehát nyilvánvalóan az ő szellemi képességük valószínűleg nincs, nem azt mondom, hogy tökéletes, de semmiképpen nem a szellemi képességükkel van baj. A végtelen aljas gonoszság, ez jellemzi ezt a tolvajtársaságot"
Elolvastam az esetről szóló cikket. Tessék: [link]
Aki ebbe azt látja bele, hogy minden fidesz szimpatizánst fogyatékosnak nevez, annak van egy rossz hírem. Bizony ő fogyatékos.
A #14-es leírta, hogy mit nyilatkozott. Ott az index cikkben a link hozzá. Meg lehet nézni a teljes, nem kivágott anyagot szóról szóra.
De most mit varunk a Fidesztol? Ha ezek valos eredmenyeket ertek volna el semmi szukseg nem lenne az uszitasra mert az emberek a sajat szemukkel latnak hogy az orszag jol mukodik.
Ez csak egy vedekezi mechanizmus a Fidesz reszerol, mert tudja h a nep tele van gyulolettel es vegre megint van valaki akit utalhatnak. Ne haragudjatok h ezt mondom, de en normalis fideszest nem ismerek.
Nem az az elvaras egy leendo miniszterelnokkel (jelolt-jelottel) szemben, hogy kerjen elnezest ... sokkal jobb lenne ha nem is beszelne hulyesegeket.
MZP a Fidesznek kampanyol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!