A Márki Zay - Gyurcsány páros vajon szerzett új szavazókat a fidesznek ?
Szerzett.
Akkor már inkább maradjon a Fidesz, mint hogy privatizálják az egészségügyet
Engem az SZJA emeléssel győztek meg hogy a fideszre kell szavazni.
MZP persze bőszen tiltakozik hogy nem lesz emelés de a pártok mélyen hallgatnak. Ez nagyon rossz előjel.
"Engem az SZJA emeléssel győztek meg hogy a fideszre kell szavazni.
MZP persze bőszen tiltakozik hogy nem lesz emelés de a pártok mélyen hallgatnak. Ez nagyon rossz előjel."
Ne aggódj, bármit csinál vagy nem csinál az ellenzék, te fogsz találni legalább egyvalamit, ami miatt bebeszéled magadnak, hogy a Fideszre kell szavazni. Mellesleg ez a Fidesz taktikája idestova nyolc éve (2010-ben még nem, azért a választási győzelemért tényleg az égvilágon semmit nem kellett tenniük).
Amig az összefogás kiáll a korrupcióba keveredett jelöltek mellett addig nincs miről beszélni. Ezek is ugyanúgy fognak lopni mint azok. Akkor pedig én is saját pénztárcámat nézem.
Már bocs de jogállamiságból nem lesz a gyereknek mogyoróscsoki 30-án.
Ha szerinted "mindegyik lop" címén egyenlőségjel tehető minden eddigi kormány mellé, akkor nincs miről beszélni.
(de bezzeg a mogyoróscsoki 30-án...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!