Fidesz. Sokkal nagyobb, nagyságrendekkel nagyobb károkat okozott.
2022. jan. 23. 18:01
12/28 Alex Fly válasza:
@3: igen. Ezzel szemben a fidesz nem zárta ki a smittelő exálamfőt. A jelenlegi kormánypártba belefér a csalás (is) -szóval a fidesz a legaljánál is mélyebben van...
@6: a fidesznek koalíciós partnere? Ez ugye csak valami vicc akar lenni...
2022. jan. 23. 18:24
13/28 anonim válasza:
Fidesz egyértelműen
2022. jan. 23. 18:43
14/28 anonim válasza:
Feed ass.
2022. jan. 23. 18:55
15/28 anonim válasza:
#10: Varga Mihály pénzügyminiszter közölte ezeket az adatokat a Facebook oldalán (KSH-adatok alapján). Ha akár csak egy tizedet pontatlanul adott volna meg, az ellenzék már habzó szájjal őrjöngene. A számok azonban pontosak, így az ellenzék lapít. (Te pedig csúnyán beégtél.) :)
#12: Nem, nem vicc akart lenni. Épp azért írtam oda a KDNP-t is, hogy nehogy az a vád érjen, hogy minden babért a Fidesznek tulajdonítok, a KDNP-nek meg semmit. Csakhogy a Fidesz a KDNP nélkül is hoz kb. 44%-ot, az MSZP viszont a Párbeszéd nélkül kb. hoz másfelet. A különbség így még nagyobb.
2022. jan. 23. 19:20
17/28 Alex Fly válasza:
@16: a fidesz a KDNP nélkül valóban hozhat 44%-ot -de ez fordítva nem igaz. A KDNP önállóan 1% alatti, mérhetetlen aránnyal rendelkezne -gyakorlatilag a fidesz retardtagozata, de önálló páűrtnak semmiképpen sem nevezhető.
Az pedig nem igazán koalíció, ahol az állampártnak saját maga a partnere.
2022. jan. 23. 19:33
18/28 anonim válasza:
Fidesz!
2022. jan. 23. 19:35
19/28 anonim válasza:
#10: Akkor talán linkeld ide a KSH-adatokat (amelyek szerinted nem ezt igazolják)! Én belinkeltem a pénzügyminiszter által közölt adatokat. Most rajtad a sor, barátom! Cáfold meg, ha tudod! (Ja, hogy az már nem megy... Ennek ellenére a te szánalmas kis szösszeneted áll 75%-on, az én táblázataim meg nullán. Amúgy örülök neki. Ebből is látszik, hogy irtózatosan fáj nektek a számszerű igazság, amivel szemben egyetlen ellentétes adatot sem bírtok összekaparni. Látod? Ezért fogtok áprilisban negyedszerre is veszíteni.) :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!