Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Debrecen és Békéscsaba városáb...

Debrecen és Békéscsaba városában szinte az emberek 80%-a fideszes?

Figyelt kérdés
Mind két vàrosban inkább fidesz pártiak vannak sokan, mert ugye mind két város fideszes?

2022. jan. 23. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon erős túlzás a 80%.
2022. jan. 23. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
Cigányok.
2022. jan. 23. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

[link]

Ugyanígy megtalálhatod a Debreceni eredményeket is 2018-ból. Nem fogom neked összesíteni de ahogy pár Békéscsabai szavazóhely alapján láttam inkább 40-50% körüli volt ott a Fidesz támogatottsága.

2022. jan. 23. 16:22
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
Mert cigányok.
2022. jan. 23. 16:24
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, hogy mit cigányoztok itt amikor minden második budapesti cigány, a másik fele meg ilyen drogos romkocsmatöltelék. Ehhez képest Debrecenben vagy Békéscsabán alig vannak.
2022. jan. 23. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Debrecenben szerintem van 80 %. Itt élek több, mint 60 éve, de az utóbbi években itt mindenki fideszes. Muszáj is, mert csak így kapjuk a rengeteg lóvét, és így lehet letérkövezni még a Nagyerdőt is. Na, nem ironizálok, de itt tényleg nem látnak az emberek a narancssárga ködtől.
2022. jan. 28. 15:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok én is és utálom a fideszt, mert lopnak, sikkasztanak, csalnak. Bűnözők.
2022. jan. 28. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, nézd meg a Futó utcát, nemrég aszfaltozták. Átadták nagy mellénnyel, díszbeszédekkel. Kétirányú, de két autó nem fér el rajta, annyira keskeny, de lemenni se tudsz a legalább másfél méter széles padkára, mert szegély nincs, a padka meg 10 centivel mélyebben van. A Káka utcán meg befolyt a víz a házakba, a vízelvezetésről már nem gondoskodtak. Ez csak egy példa volt, a jéghegy csúcsa. Lehetne sorolni órákon, napokon keresztül...
2022. jan. 28. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Legutóbb azt hiszem olyan 40-50% körül nyert Békéscsabán a fideszes parlamenti képviselő. De azt is meg kell hagyni, hogy Kocziha volt az egyetlen alternatíva, akire tényleg csak azért szavaztak mert a Fidesz ellen voltak az emberek, viszont így is elég szoros volt. Most a gyulai Stummer indul Herczeg ellen, vele szerintem nagyobb az esély.

Viszont azt is meg kell hagyni, hogy hiába papíron független a polgármester, legutóbb már a fidesz is őt támogatta (előtte az ellenzék), szóval eléggé elkezdett húzni feléjük. Egyedül annyi jó van a dologban, hogy amióta fideszes a képviselő és a polgi is, azóta több a felújítás a város körül.

Ami nyilván azért van, hogy megvegyék az embereket, majd tudnak azzal kampányolni, hogy amíg mem fideszes volt a hely, nem épült-szépült semmi, hisz olyankor a kormány direkt ellehetetleníti a térséget, ezzel is "büntetve" az ellenük szavazókat. Gusztustalanok.

2022. febr. 22. 11:43
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Keleti országrész full cigány, nem kell meglepődni.
2022. febr. 22. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!