Ha a kormány rendületlenül kiáll a migráns kvóta ellen, akkor miért épít 5000 fős menekülttábort Békéscsabán?
Valami olyasmit olvastam, hogy a város mintegy 10%-a migránsokból állhat majd.
De a lényeg az egészben a magabiztosság. :D
Jelenleg a bíróságon van a Fidesz, a kötelező migráns kvóta ellen, de ennyire magabiztos az álláspontjában?
Bár én is ilyen magabiztos lennék, ez olyan mintha azzal a szöveggel kezdeményeznék nőknél, hogy: "Úgyis tudom, hogy el fogsz küldeni, hogy csesznéd meg! De azért gondoltam bepróbálkozok egye fene.." :D
Vagy én értelmezem az egészet félre, és a kormány pontosan tudja, hogy veszteni fog a perben, jönni fog a ránk szabott kvóta, csak erre túl nagy hangsúlyt akar helyezni, túl sok ideig, akár 2017-ig el akarja húzni a témát, hogy addig se legyen téma a korrupció? De miért akarja vesztesnek beállítani magát a magyar kormány, hogy az EU ezt erőltette ránk, és látjátok mi lett? Biztos mutogatni fognak sok migráns dulakodásokkal kapcsolatos videókat, késelés is előfordulhat simán, abból is egy fél évre szóló hírkészlet arzenált előállíthatnak, egyszerűen elterelő hadműveletként.
Szerintetek mi a helyzet?
Amúgy hiába van a kvóta, ha a migráns nem nálunk akar maradni.
Mondjam miért kívánkozik el innen??
14.22
az agyatlanokat mikor daráljuk be? utánuk vagy előttük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!