Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szeret annyira a régmúlt...

Miért szeret annyira a régmúltban élni a magyar?

Figyelt kérdés
Aki figyeli a közhangulatot könnyen rájön hogy olyan mintha 2006 lenne. Minden arról szól, hogy akkor mi volt, szinte alig beszélünk az elmúlt 12 évről, újra a Fidesz vezérli a közhangulatot, azzal ami 20 éve volt. Ha ezzel az Austin Powerses mini Feri szinvonallal itt választást lehet nyerni akkor tényleg hatalmas a baj ezzel a néppel.
2022. jan. 23. 11:45
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
50%

"#37 nézd már meg skandináviában milyen elvársoknak kell megfelelni, meg ki lehet tanár, meg mennyit keres. gondolom az összes állás laza tökvakargatás, amit nem te csinálsz"

Nem minden tanár Rátz László, és nem minden diák Neumann János.

2022. jan. 24. 13:16
 42/52 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tesznek mintha orbán előtt valami lepratelep lett volna az ország.

Emúgy meg csak visszamondják a buta propagandát.

2022. jan. 24. 13:16
 43/52 anonim ***** válasza:
0%

38

Az miért számít aranyhalnak, aki veszi a fáradtságot és eltakarodik dolgozni?

2022. jan. 24. 13:17
 44/52 anonim ***** válasza:
0%

"Úgy tesznek mintha orbán előtt valami lepratelep lett volna az ország."

Inkább mondjuk úgy, hogy orbán között, mert csak a 2002-2010es ciklusban volt az ország olyan, mint egy latinamerikai banánköztársaság.

2022. jan. 24. 13:25
 45/52 anonim ***** válasza:
fogalmad nincs mije nincs az aranyhalnak igaze?
2022. jan. 24. 14:31
 46/52 anonim ***** válasza:
Lába
2022. jan. 24. 14:53
 47/52 anonim ***** válasza:

45

Ellenzékisége?

2022. jan. 24. 18:46
 48/52 anonim ***** válasza:
50%

Figyelem!

Nyugodjon le mindenki!

Visszatértem! Én önjelőlt Messiásotok.

Üzenetet hoztam:

Odafent már eldöntetett. Az Ur kedvesnek találta Orbán Viktor és pártja munkásságát és megáldotta az országot. Dübörög a magyar gazdaság. Gyermekek születnek és örökül kapják az országot. Viktor kap még 4 évet 2/3-al majd élvezheti az unokái körében hátralévő napjait.

Gyurcsány Ferenc bohóc marad élete végéig. Sokat káromkodott.

MZP? Az ő története még csak most kezdődik el igazán, de még várnia kell, tanulnia kell. Viszont esélyes lehet a következő évtizedben arra, hogy miniszterelnök legyen.

Karácsony Gergelypedig végre vidékre költözhet, ahol kedvére bicajozhat a buszsávban.

Íme az üzenet! Aki az Úrral szövetkezik és bölcsességért imádkozik, az megkapja és hatalmas ember lesz belőle.

De aki hatalomért imádkozik, az kudarcot fog vallani. Aki pénzért imádkozik kudarcot fog vallani. Aki viszont azért imádkozik, hogy jó szolgálatottegyen a népnek, az bekerül a történelem könyvekbe.

akinek van szeme a látásra, az lásson és nézzen is!

Üzenet vége. Köszönöm a figyelmet.

2022. jan. 24. 20:33
 49/52 anonim ***** válasza:
69%
@37 Az állandó pénztelenségen kívül az, hogy egyrészt egy rakás meló van vele, 60 óránál kevesebbet egyszer sem dolgoztam, pedig gyorsan intézem a dolgaimat, sok beosztottal, 2-3 fontos futó projekttel a húzósabb heteim voltak ilyenek, csak nem 150 ezret kerestem, hanem 1 milliót. Másrészt pedig tétje van. Természetesen egy rakás tanár nem látja, de ennek tényleg tétje van. Egy sima melót ha rosszul végzel maximum valami random cégnek kevesebb lesz a profitja, na bumm. Ha rosszul tanítasz, akkor egy karrier alatt gyerekek ezreinek vághatod tönkre a nyelvtanulását
2022. jan. 24. 22:01
 50/52 anonim ***** válasza:
60%
Én havi 2 millát keresek min. na bumm. Mivelhogy nem vagyok retardált szakmunkás legalja orbán imádó hulladék.
2022. jan. 25. 07:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!