Miért szeret annyira a régmúltban élni a magyar?
"#37 nézd már meg skandináviában milyen elvársoknak kell megfelelni, meg ki lehet tanár, meg mennyit keres. gondolom az összes állás laza tökvakargatás, amit nem te csinálsz"
Nem minden tanár Rátz László, és nem minden diák Neumann János.
Úgy tesznek mintha orbán előtt valami lepratelep lett volna az ország.
Emúgy meg csak visszamondják a buta propagandát.
38
Az miért számít aranyhalnak, aki veszi a fáradtságot és eltakarodik dolgozni?
"Úgy tesznek mintha orbán előtt valami lepratelep lett volna az ország."
Inkább mondjuk úgy, hogy orbán között, mert csak a 2002-2010es ciklusban volt az ország olyan, mint egy latinamerikai banánköztársaság.
Figyelem!
Nyugodjon le mindenki!
Visszatértem! Én önjelőlt Messiásotok.
Üzenetet hoztam:
Odafent már eldöntetett. Az Ur kedvesnek találta Orbán Viktor és pártja munkásságát és megáldotta az országot. Dübörög a magyar gazdaság. Gyermekek születnek és örökül kapják az országot. Viktor kap még 4 évet 2/3-al majd élvezheti az unokái körében hátralévő napjait.
Gyurcsány Ferenc bohóc marad élete végéig. Sokat káromkodott.
MZP? Az ő története még csak most kezdődik el igazán, de még várnia kell, tanulnia kell. Viszont esélyes lehet a következő évtizedben arra, hogy miniszterelnök legyen.
Karácsony Gergelypedig végre vidékre költözhet, ahol kedvére bicajozhat a buszsávban.
Íme az üzenet! Aki az Úrral szövetkezik és bölcsességért imádkozik, az megkapja és hatalmas ember lesz belőle.
De aki hatalomért imádkozik, az kudarcot fog vallani. Aki pénzért imádkozik kudarcot fog vallani. Aki viszont azért imádkozik, hogy jó szolgálatottegyen a népnek, az bekerül a történelem könyvekbe.
akinek van szeme a látásra, az lásson és nézzen is!
Üzenet vége. Köszönöm a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!