Miért szeret annyira a régmúltban élni a magyar?
#20;
130 ezerből 30 ezer gyerektartás+rezsi és még 50 megmarad, azaz havi kb 20 ezerből élsz?
Mit eszel? Ha csak zsíros kenyéren élsz is, 450 ft-os áron havi 10 ezer csak a kenyér.
Egyébként Gratulálok, főleg az Orbánnak hogy a szavazói ha kell hazudnak is maguknak (is) hogy minden szuper fasza.. :)
12
Semmivel nem jobb? Ma csak az nem dolgozik, aki nem akar. Akkoriban meg ha találtál is nehezen munkát, még bejelenteni is baxxtak téged. Aki pedig hitelt vett fel mert lakást szeretett volna, jó alaposan ráfázott, és földönfutó lett.
Az pedig egy idióta, aki a múlt kihagyásával okoskodik a jövőről.
Neked perpill az nem tetszik, hogy emlékszünk a balos ámokfutásra 2002 és 2010 között. Ha ez nem tetszik akkor húzz el Koreába, az való neked.
21-nek:
,,De én nem a szakmámban vagyok, hanem egy raktárban dolgozom 208 ezres ALAPbérért, amire jönnek a pótlékok és még csak éjszakáznom sem kell. Nekem jobban tetszik ez a tro'ger meló, mert itt nem cseszeget senki sem és nem szakadok meg. Nettósítva, ha nem vagyok beteg olyan 175 környékén mozgok."
175
50 megmarad+ 60 kaja+50 rezsi+8 ezer telefon+7000 egyéb=175
de a kaja sincs 60, mert szakács vagyok. :D
Való igaz, gyerektartást novembertől fizetek, mert így állapottunk meg a váláskor. Igy novembertől csak 20 maradna meg,
Viszont kapok 6000 szépkártyára, ami juliustól 10 ezer lesz. + akkor 10000 ft-t emel a cég mert benne van a szerződésemben. ezen felűl evi 60000-120000 karácsonyi prémium is van nálunk. Szóval elég nekem.
Nálam kijön a matek. De ti mennyiből éltek, ha már így beletúrtunk a pénztárcámba?
21
De mit értesz rossz élet alatt? Én dolgozom, és még félre is tudok tenni, pedig egy gyári melós vagyok. Akkor az én életem rossz?
"a fidesz komcsi párt "
bírom, hogy az ilyen emberek amúgy az apró antal unokájának a talpát nyalják
A szuper életű burkoló csak azért ennyire elégett, mert örökölt egy házat.
Megnézném mit csinálsz a 130 pénzeddel egy 100ezres elbérletben. + Gyerektartás és hoppá 0 forinton vagy.
Orbánnak mi köze hozzá hogy saját házad van?
És még így is a legalja vagy. 130at bárki megkeres az a minimálbér.
Tényleg zseni az orbán mert 1-2 buta azt hiszi, hogy hatalmas jólétben él, aztán feljön ide fényezni a viktor gazdáját, mert hogy ő nagyon elégedett.
Szánalmas, dehát mit várunk egy szakmunkástól.
Az a burkoló szakma kb annyit ér hogy sokan szakma nélkül is meg tudják csinálni.
mekkora utolsó balbunkónak kell lenni, hogy lehazudjuk az utóbbi 12 év eredményeit?
2010ben egy utolsó román nyomortelep különb volt már mint ez az ország
minden második embernek nem volt munkája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!