Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szeret annyira a régmúlt...

Miért szeret annyira a régmúltban élni a magyar?

Figyelt kérdés
Aki figyeli a közhangulatot könnyen rájön hogy olyan mintha 2006 lenne. Minden arról szól, hogy akkor mi volt, szinte alig beszélünk az elmúlt 12 évről, újra a Fidesz vezérli a közhangulatot, azzal ami 20 éve volt. Ha ezzel az Austin Powerses mini Feri szinvonallal itt választást lehet nyerni akkor tényleg hatalmas a baj ezzel a néppel.
2022. jan. 23. 11:45
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó 12 év eredménye a drágulás, gyenge forint, elpusztult eü stb. Nem sorolom fel még1x.

De legalább van fix áras farhát.

2022. jan. 24. 11:36
 32/52 anonim ***** válasza:
0%
bolsi, konkrétan mi volt olyan fantasztikus a 2010-es EÜben? 2006 óta egy darab gumikesztyűt nem vásároltak
2022. jan. 24. 11:39
 33/52 anonim ***** válasza:
0%

31

Akkor miből futja a lakosságnak nyári, hosszú hétvégi és karácsonyi csúcsforgalomra, ha még lejjebb vagyunk mint 2007-ben?

Miért van az, hogy ha ellenzéki választ olvasok, annak a bő 90 százaléka hazudozás?

2022. jan. 24. 11:54
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
@33 Senki nem állítja, hogy ne lenne nagyjából félmillió tényleg középosztálybeli család, akiknek jobb, mint mondjuk a válság idején volt. Én is ide tartozom, de ettől függetlenül még szorulhat annyi empátia az emberbe, hogy lássa, hogy az összes pénz az ország relatíve kis részének csorog. Nem, nem Lölőzöm, csak például hiába voltam a diákjaim és a kollégáim szerint is jó pedagógus, ha egyszerűen éhenhalni sem tudtam a fizetésből. Most kevesebb és könnyebb munkával keresek négyszer annyi pénzt egy startupnál. Az anyósom egy évnyi közmunkával keres annyit, mint én három hét alatt. Ezekkel van a gond. Én is kapok rezsicsökkentést, meg ő is, csak éppenséggel arra lenne szükség, hogy neki nagyjából ingyen legyen, én meg teljes árat fizessek. Az egysávos SZJA, a magas ÁFA, a családi pótlék nevetséges összege mind a szegényeket nyomorítja. Az egy dolog, hogy én adakozással meg a családom segítésével próbálok balanszolni, de ez állami feladat lenne.
2022. jan. 24. 12:10
 35/52 anonim ***** válasza:
50%

szerintem túlstresszelik itt egyesek a pedagógus szakmát

irreális világmegváltó vágyakkal elmegy valaki tanárnak, aztán meg csalódik

a tanári a világ leglazább szakmája, és tele van síkideg emberekkel

2022. jan. 24. 12:22
 36/52 anonim ***** válasza:
@35 Voltam pedagógus és nagyvállalati középvezető is 60 közvetett és 5 közvetlen beosztottal, az utóbbi sokkal kevesebb stressz és meló volt, de nyilván jobban tudod.
2022. jan. 24. 12:29
 37/52 anonim ***** válasza:
50%

és konkrétan mi a stresszes meg a meló vele?

az alapvető digitális kompetenciák hiánya, mert alapvetően ez egy halál laza és nulla bemeneteli követelményű szakma, na az nehézzé teheti

konkrétan mikor meszelnek el egy tanárt, ha egy gyerek rosszul teljesít?

mert a vezérigazgató seggét azonnal szétrúgják, meg úgy akárkiét a versenyszférában

konkrétan milyen felelőssége van egy közoktatásban tanító tanárnak, amit ne lehetne közös megegyezéssel az orbánviktor számlájára írni?

2022. jan. 24. 12:35
 38/52 anonim ***** válasza:
#33 mert akkor is futotta. nem mindenki aranyhal, mint te
2022. jan. 24. 13:06
 39/52 anonim ***** válasza:
#37 nézd már meg skandináviában milyen elvársoknak kell megfelelni, meg ki lehet tanár, meg mennyit keres. gondolom az összes állás laza tökvakargatás, amit nem te csinálsz
2022. jan. 24. 13:09
 40/52 anonim ***** válasza:
#30 milyen eredmények? úgy érdekelne, mire veritek magatokat, kezdd el sorolni, pls
2022. jan. 24. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!