Fideszesek! Ha a Fidesz kitalálná, hogy legalizálja a füvet, elpártolnátok tőle?
Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 11:01
3/14 anonim válasza:
Nagyon jót kérdeztél most a fideszesektől! 😃
Amúgy szerintem ha elég agymosó propaganda lenne mögötte, akkor ezt is elfogadnák a szektás hívők, de szerintem többet veszítene vele a kormány, mint nyerne. Nézd csak meg, full szélsőbaloldali intézkedéseket támogatnak a fideszesek, miközben jobboldalinak vallják magukat.
4/14 anonim válasza:
Én nem, szerintem a füvet engedhetnék, viszont sokkal keményebben büntetném a többit, nem csak a kereskedelmet, hanem a fogyasztást is.
5/14 anonim válasza:
Eleg hulye a magyar drogok nelkul is.
6/14 anonim válasza:
Ettől, nem.
Viszont ha elkezdene extra jogokat adni az LMBT-nek, akkor igen.
7/14 anonim válasza:
Amíg MZP és Gyurcsány ott van a baloldalon, én mindig a Fideszre szavazok.
8/14 anonim válasza:
Együtt szívunk, együtt nevetünk! 😁
9/14 anonim válasza:
Én akkor lehet újra tudnék a Fideszre szavazni.
Nem azért mert füvezem, szó sincs róla, messziről kerülöm, de az egy jel lenne, hogy nem azt a toxikusan atyáskodó politikát folytatják, mint ami most is van, hogy ők mindíg mindent jobban tudnak, és bármely ember helyett jobban tudnak dönteni, mint saját maguk is tennék.
10/14 anonim válasza:
Tavasszal majd ujra lehet fuvezni a mehlegelokon :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!