Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Lmbtq lobbi és feltünösködé...

Az Lmbtq lobbi és feltünösködés egy ponton túl káros a társadalomra, miért nem néztek magatokba?

Figyelt kérdés
Ez az a vörös vonal miről a miniszterelnök beszélt. Van tudomásotok róla?

2022. jan. 20. 12:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

@13:05

Sőt Mészáros Lőrinc is csak azért Magyarország leggazdagabb embere mert okosabb mint Mark Zuckerberg. Narancsagyhalál. :)

2022. jan. 20. 13:09
 12/12 anonim ***** válasza:
45%

Tisztelt Kérdező és Válaszolók!

Először is köszönöm mindazoknak a válaszokat, akik pozitívan állnak a kérdéshez.

Jómagam 1950-ben születtem, nagyjából 1962-1963 körül kezdtem szembesülni vele, hogy homoszexuális vagyok. Az első ezzel kapcsolatos tapasztalatom pedig végérvényesen eldöntötte számomra, hogy merre kell, hogy keresgéljek. Ezt sokáig titkoltam. Először az 1970-es évek első felében kezdtem a testvéreim, majd az 1970-es évek vége felé édesanyámnak, végül, amikor a néhai párommal megismerkedtem (1983), akkor fedtem fel apámnak a dolgot. Nem volt könnyű dolgot. Az első párommal végül 14 évig éltem együtt. A jelenlegi párommal pedig nagyjából 20 éve élek együtt.

A Budapest Pride alapkövetelésével magam ugyan sokáig (sőt ma is) egyetértettem. Az, hogy milyen szélsőségek jelennek meg a felvonuláson, az már nekem is sok. Bár igaz, hogy az 1993-as első Pride-n ott voltam, majd a következőn ugyan tervben volt, hogy ott leszek, csak a párom halála gátolta meg. Azóta egyetlen egyszer sem voltam kint.

A politikai támogatottság a részemről a jelenlegi kormánypártoké, de egyes törvényeikkel magam sem értek egyet. Azért állok mégis mellettük, mert látom, hogy az elmúlt 10-12 évben nem kizárólag a politikához közelállók élnek jobban és kapnak pénzeket, hanem azok is, akik a politikától nagyon messze vannak. Amikor azt látom, hogy a három gyermekes unokatestvérem viszonylag könnyen jut támogatáshoz és könnyebben tudja biztosítani a gyermekei jövőjét. Ezzel szemben a baloldal mindenkitől, mindent elvett. Mindent a duplájára, triplájára nőtt. Egyhavi fizetést elvett, egyhavi nyugellátást elvont. A kórházak egy részét magánkézbe adta, majd hagyta, hogy az új tulajdonos bezárja. A falusi iskolákat bezáratta, amivel tanárok százainak szűnt meg az állása, a családok százainak nehezítette meg azt, hogy a gyermekeit iskolába tudja járatni. Az ingyen tankönyveket megszüntették, míg a mai kormány lényegében visszavezette.

Az LMBT közösségnek sem szabad vaknak lennie, de a Kormánynak sem szabadna feleslegesen ellenük hergelni a lakosságot félinformációkkal és félrevezető tettekkel.

2022. jan. 20. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!