Ha a magyaroknak tényleg elege van a Fideszből, és tényleg olyan rosszul élnek sokan, akkor miért nem tüntet, sztrájkol senki?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 10:25
11/14 A kérdező kommentje:
Mellesleg vannak olyan országok ahol valóban lehetetlen a sztrájk, pl. Kína. Szerencsére itt még nem lőnek agyon ha sztrájkolsz, de nagyon jó úton haladunk afelé. Lehet nem kéne megvárni (és még tapsolni is hozzá) hanem tenni ellene, most még időben vagyunk, de 5-10 év múlva lehet már késő lesz.
2022. jan. 20. 11:58
12/14 Isti22 válasza:
Szia!
Kb. hetente vannak kisebb-nagyobb tüntetések. Legutóbb pl. a Mi Hazánk szervezett tüntetést, a következő pedig jó eséllyel egy pedagógussztrájk lesz.
Forrás: [link]
13/14 A kérdező kommentje:
Ha lesz egy rendes pedagógussztrájk akkor megemelem a kalapom. Sajnos olyan szintű tüntetést mint a 2006-os vagy mondjuk a Netadó tüntetés volt, nem láttam már évek óta. Szóval inkább kisebbnek mondanám ezt mint nagyobbnak. És ha van is, az is súlytalan, legutóbb már pár éve voltam egyiken, de ott fiatal gyerekek beszéltek de kb nem hallottam belőle semmit, meg mobiltelefont emeltünk a magasba csak h a szervezők szelfizhessenek, én itt adtam fel, és eljöttem, de aztán szétoszlott magától a tömeg, semmi rendbontás nem volt, de sztem még a hangerőt is levették h a környékbeli nyugdíjasok nehogy felébredjenek...
2022. jan. 20. 13:23
14/14 Gombos Zsolt(Jeti) válasza:
Amíg van vesztenivalója az embernek,addig nem fog szembe menni a regnáló hatalomnak...s ezek (azon kívül,hogy kva sokat lopnak) ,nem is annyira hülyék,mert mindig csöpögtetnek annyit,hogy csak kis (jelententéktelen) réteg legyen igazán elégedetlen... de ha egyszer"feltámad a tenger"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!