Mennyi a fizetése Orbán Viktornak?
Figyelt kérdés
Lovagolnak most a jegybankelnök fizetésén, közben meg senki sem beszél arról hogy miből van egy 30-40 éves (politikus) embernek milliárdos vagyona !! Mert becsületes munkából biztosan nem !!2010. szept. 9. 13:01
1/14 anonim válasza:
Orbán Viktor kormányfő a korábbi évekhez hasonlóan idén is havi 402 ezer forint pártelnöki tiszteletdíjat kapott a Fidesztől. Továbbra is egy 183 négyzetméteres XII. kerületi társasház felének tulajdonosa, megvan öt Felcsúton vásárolt telke, melyeket 50 évig a Felcsút Utánpótlásáért Alapítvány használhat ingyen. Vagyonnyilatkozata szerint nincs gépkocsija. Megtakarítása viszont csökkent, az év eleji vagyonnyilatkozata szerint feleségével közös számláján 869 ezer forintja, jelenleg ez 517 ezer forintra csökkent. Továbbra is fizeti a 2002-ben felvett 20 millió forintos jelzáloghitelét.
2/14 anonim válasza:
Első vagyok, itt a vagyonnyilatkozata:
3/14 anonim válasza:
Gyerekek, el ne essek a nevetéstől, ezek szerint orbánnak ugyanannyi a megtakarított pénze mint nekünk sima proliknak???? 517 Ft?????
Jaj ne, persze kapja a párttól a pénz, de mint Mo miniszterelnöke mennyit kap?
ne aggódjatok, arról nem beszél, bőven felette vana a 2 millió forintnak
4/14 A kérdező kommentje:
És mennyi vagyona van más családtagok nevén ???
2010. szept. 9. 13:40
5/14 anonim válasza:
Hogy egész pontosan mennyi azt soha senki nem fogja megtudni. De Én azért szeretnék olyan szegény, szerény anyagi körülmények közt élni, mint Ő.
6/14 anonim válasza:
A politikusoknak sosem az állami fizetésből van megtakarításuk, hanem a "vállalkozásaikból".
7/14 A kérdező kommentje:
És csak a politikis vállalkozók keresnek jól .....
2010. szept. 9. 14:15
8/14 anonim válasza:
Amúgy ezt k.rva egyszerű kijátszani, én legalábbis ki tudnám. Elég nyitni egy bankszámlát Svájcban, vannak olyan bankok, hogy a kutya nem kérdezi, hogy ki vagy te. Titokban tartják a kilétedet, csak szépen meg kell fizetni. Mit gondoltok, hogy mentik át a bűnözők és csalók a pénzüket??? Szépen ki van ez találva.
9/14 anonim válasza:
Nincs sokmilliárdos vagyona, ez egy reális fizetés. Egy diplomás, tanult embernek aki ráadásul az országot is "vezeti" tisztességes fizetést kell adni. De biztos élhetne a családjával száraz kenyéren, és vizen is, nem tudom az mennyire szolgálná az ország javát....
u.i: nem vagyok fideszes :)
10/14 anonim válasza:
"És csak a politikis vállalkozók keresnek jól ....."
ez baromság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!