Dobverv Klára nem indul az EP alelnöki tisztségéért, amit 2,5 évig betölthetett? Ezzel gyakorlatilag megbukott nemzetközi szinten?
#9 Mi az, hogy KORÁBBAN????
MOST nem tagjai a néppártnak és MOST volt az alelnöki jelölés.
#11 Mit olyan nehéz azon felfogni, hogy azelőtt kicsapták őket a néppárt tagságából, hogy az EP választás egyáltalán napirendre kerülne? Tehát korábban már kirakták a Néppártból, most pedig így már be se kerülhetett az EP tagságaba. Ergo kiszorul az Európai vezetésből.
De itt a korábban szó meghatározása, ha nem lennél tisztában a magyar nyelvvel.
#12 Én értem, TE nem érted hogy ennek semmi köze ahhoz amit leírtam. AZÉRT nem támogatják MOST a jelölését mert MOST nem tagja a néppártnak a fidesz. Pont.
Nem tudom mi a tökömnek kell ilyen baromságba belekötni, hogy korábban tették ki őket. Igen, korábban,. Senki nem mondta az ellenkezőjét és pontosan amiatt nem támogatják mert nem tagja a fidesz a néppártnak. Próbáltál keresni valamit amibe beleköthetsz, nem jött be. Minek erőlködsz?
#14 ÉS??????
Mi köze ahhoz amit leírtam????
Nem állítottam az ellenkezőjét, nem is volt szó arról, mi volt korábban, semmit nem írtam amire neked be lehetett volna dobni ezt a "de korábban" szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!