Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gâz,hogy 6 pârtnak nem...

Nem gâz,hogy 6 pârtnak nem sikerült 2 honap alatt annyi aláírást összeszedni,ami a Fidesznrj az ellenzêkben anno 3 nap alatt sikerült?

Figyelt kérdés

#Alaitaa
2022. jan. 18. 12:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%

ma 11:57

Az a különbség köztünk, hogy én a kérdésre válaszoltam, te meg nem, ráadásul akkor is hülyeséget.

Te még csak nem is egy korai, kedvezőbb szabályzatú és körülményekkel bíró népszavazáskezdeményezés aláírását hasonlítod össze a jelenlegivel, hanem egy előválasztást a jelenlegi népszavazáskezdeményezéssel. Korábbi hasonlatommal élve valaki dömpert talicskával hasonlít, te meg az országos vasúthálózatot mindenestül a talicskával. Gratulálok hozzá!

Ja és az időjárást és egyebet mint korlátozó tényezőt kihagytam. a mínuszok, a korai sötétedés stb.

2022. jan. 19. 12:57
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Az a hülyeség, amit te írsz.

Az előválasztás és az ellenzéki népszavazási kezdeményezés nem áll egymástól annyira távol, mint ahogy te próbálod előadni a bagatell példáiddal. Az egésznek az időbeli dimenziója a fontos. Az előválasztás akkor volt fontos, megtörtént, túl vagyunk rajta. Most ez a fontos. Ugyanannyira fontos, mint az előválasztás volt tavaly ősszel. Azért is, mert az előválasztás óta ez az első olyan "mozzanat", ami már hasonlít valami kampányszerűségre. Azért is fontos, mert az ellenzéki narratíva szerint ők kérdezik meg az igazi, valódi kérdéseket, a kormány pedig csak populizmust gyakorol a népszavazásával. Biztos vagyok benne, hogy az ellenzéki szavazók is így gondolják. Akkor miért nem mennek, és miért nem írnak alá? 600 ezer emberből 430 ezer azért nem ír alá, mert hideg van, meg covid? Mi lesz a következő magyarázat? Kidurrant a villamos kereke? Minden és mindenki hibás, csak az ellenzék nem?

2022. jan. 19. 13:21
 23/30 anonim ***** válasza:
75%

#22 Miért olyan nehéz felfogni, hogy egy választás és egy népszavazási beadvány nem ugyanolyan fajsúlyú?

A miniszterelnök jelölt kérdését az egész ellenzék fontosnak tartotta. Kampányoltak vele, országot jártak, folyamatosan kint voltak a standok.

A népszavazás annak fontos, aki nyomon követi a Fudan és a meleg ellenes törvény részleteit. Elhiszem, hogy a Fideszben mindenki ugyanazt gondolja és érzi, amit a vezér mond. Az ellenzék nem így működik. Van, aki szerint a Fudan jó dolog lehet és van, aki egyetért a törvénnyel is. Az az egy dolog közös az ellenzéki szavazókban, hogy mind szeretnénk, ha végre eltakarodna Orbán a brigádjával az ország vezetéséből mielőtt Belarusz sorsára jutunk.

2022. jan. 19. 13:30
 24/30 anonim ***** válasza:
75%

22

azért nem megyek, mert ... a 20.-ban megírtam.

itthon dolgozok és így nem esik útba egy aláírásgyűjtő pont sem.

Az előválasztásra is csak amiatt mozdultam ki itthonról.

És oda motorral mentem, mert jó idő volt és sokáig világos és volt tétje.

Ne aggódj, majd ha népszavazás lesz, arra elmegyek, mert ott tényleg van tétje.

2022. jan. 19. 13:41
 25/30 anonim ***** válasza:
82%

"Az a hülyeség, amit te írsz.

Az előválasztás és az ellenzéki népszavazási kezdeményezés nem áll egymástól annyira távol, mint ahogy te próbálod előadni a bagatell példáiddal. "

Bocs tesa, de akivel vitatkozol az tényleg a kérdésre válaszolt, te pedig nem. A kérdező egy fideszes népszavazási kezdeményezéssel hasonlította össze a mostanit, hát így tett a delikvens válaszoló is. Te miért nem vagy képes ezt megérteni?

2022. jan. 19. 15:54
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

"Miért olyan nehéz felfogni, hogy egy választás és egy népszavazási beadvány nem ugyanolyan fajsúlyú?"

Ha valaki elkötelezett a kormányváltás iránt, akkor az nem azon fog filozofálni, hogy melyiknek van nagyobb "fajsúlya", hanem azt fogja nézni, hogy hogyan segítse az ellenzéket az éppen aktuális tevékenységében. Ha előválasztás van, akkor elmegy választani, ha aláírásgyűjtés van, akkor elmegy aláírni, függetlenül attól, hogy egy firkálósdinak mennyivel kisebb a jelentősége. Az meg egyenesen baromság, hogy azért nem mennek, mert fáznak, meg félnek a covidtól. Azért nem mennek, mert nem róluk szól ez a szavazás. A Fudan megépítésétől nem lesz kevesebb a nyugdíj, sem a minimálbér, és a kenyér sem lesz drágább, tehát semmilyen érzékelhető hátrányunk nem lesz belőle. Szerintem ez sokkal észszerűbb magyarázat. Ha az előválasztók 70%-a otthon maradt, azt nem lehet a hidegre fogni.

2022. jan. 19. 18:56
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

"Bocs tesa, de akivel vitatkozol az tényleg a kérdésre válaszolt, te pedig nem."

Te pedig csatlakoztál hozzám. Üdv a klubban, tesa! ;)

2022. jan. 19. 18:57
 28/30 anonim ***** válasza:
76%

26

Mi nem olyanok vagyunk mint ti fideszesek.

Mi nem írunk alá mindent gondolkozás nélkül.

Kérdezem én, hogy jobb, hogy aláírtad a stop gyurcsány petíciót?

Végül megállítottátok, vagy még nem?

2022. jan. 19. 19:06
 29/30 anonim ***** válasza:

"Mi nem olyanok vagyunk mint ti fideszesek"

Nem vagyok fideszes. Most mellélőttél. Helyesbítek: most is.

"Mi nem írunk alá mindent gondolkozás nélkül."

De hát éppen erről beszélek :D Nem azért nem írnak alá, mert hideg van, hanem azért, mert gondolkodnak, és látják, hogy ezek a témák nem róluk szólnak. Nem a választók a hibásak, nem a Fidesz a hibás, és még csak nem is az időjárás, hanem az ellenzék, mert nem kées normális, épkézláb kérdéseket feltenni.

"Kérdezem én, hogy jobb, hogy aláírtad a stop gyurcsány petíciót?"

Én nem írtam alá semmilyen petíciót.

"Végül megállítottátok, vagy még nem?"

A Fidesz helyett megállította Márki.

2022. jan. 19. 19:15
 30/30 anonim ***** válasza:
81%
Már elküldték a stop Gyurcsány petíciót Gyurcsánynak, aki jelenleg is számolja az aláírókat, és ellenőrzi a hitelességet személyesen, és ennek függvényében dönt a stoppolásról.
2022. jan. 19. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!