Nem gâz,hogy 6 pârtnak nem sikerült 2 honap alatt annyi aláírást összeszedni,ami a Fidesznrj az ellenzêkben anno 3 nap alatt sikerült?
STOP Gyurcsányra gondolsz, amit milliók írták alá, miközben tele a net az üres standos képekkel, és a timelapse videókkal, aminél egész nap odatéved vagy 3 fő? 😂 Ja persze, a végén már nyomorukban elkezdtek házalni, hátha találnak olyan szerencsétlent, aki megkönyörül rajtuk.
Mostani népszavazásra hány milliárdot kapnak az államtól hirdetésekre? És ezzel szembe a Fidesz népszavazását hány milliárdért hirdetik, miközben azt még csak alá se kell írnia senkinek? 🤣
90 nap alatt kell 200 ezer aláírást összegyűjteni, de a fenti okból minél előbb le akarják adni.
Ja és kérdező, azért is szégyellhetnéd magad, mert még akkor is hazudsz, amikor kérdezel, vagy azért, mert ennyire nem megy a matek.
December 14.-én kezdték kapni az íveket, és akkor sem az összeset egyszerre. Ma január 18. van, ez akárhogy is számolom, 5 hét, ami max uzsorás számol két hónapnak.
Ebben mint mondtam, ünnepnapok, stb. is benne voltak, szóval teljesen rendben van.
#10 Hogy milyen párt híve vagyok? Olyannak, amelyik fontosnak tartja a demokráciát, és a haza javát szolgálni szeretné, nem megszerezni, ahogy a fidesz-elit teszi!
Néhány ok, amiért nem lehet összehasonlítani a kettőt.
COCID
Karácsonyi ünnepek
Szigorú számadási nyomtatványok a letölthető és szabadon nyomtatható helyett, így csak megbízható aktivisták gyűjthetnek aláírást, akárki nem adhat le otthon vagy ismerősei körében kitöltött íveket, amit maga nyomtatott ki, mint korábban.
Az akkori aláírásgyűjtést egyáltalán nem hallgatta el vagy járatta le a média, szerintem most ha beszélnek is róla a lakájmédián beleértve a közmédiát, akkor csak lejáratás céljából teszik azt. Akkor kiegyensúlyozott közmédia volt, most nem.
"COCID"
Nem indok. Előválasztáson is covid volt, ráadásul felfutó ágban. Akkor valami 600 ezer embert ment el szavazni. Most hol van az a sok ember?
"Karácsonyi ünnepek"
Az a 2-3 nap?
"így csak megbízható aktivisták gyűjthetnek aláírást"
2 és fél hónappal a választások előtt nincs elegendő aktivistája az ellenzéknek? Elég gáz.
"Az akkori aláírásgyűjtést egyáltalán nem hallgatta el vagy járatta le a média"
Az előválasztást éjjel-nappal szidták, mégis jóval több, mint fél millió embert mozgatott meg. Miért nem ír most alá az a 600 ezer ember?
" Most hol van az a sok ember?"
"Miért nem ír most alá az a 600 ezer ember?"
akkor 1,5 km kellett menni, "egész nap" ott voltak, független helyszínen.
Most 10 km-re kéne mennem egy mszp pártirodába és az időpont is korlátozott.
Na ez nekem külön-külön is sok egy olyan ügyben, ami nélkülem is biztosan megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!