Mire ez a nagy LMBTQ feltűnősködés meg ész osztás?
Az óvodást hagyják ovisnak lenni a gyereket meg hagyják gyereknek lenni.
Transzvesztita beszélhet 13 éves diákokhoz?
Mi mondani valója van őneki egy 13 évesnek?
Hagyják a gyereknek, hogy gyerek legyen.
Ne jelenjenek meg az óvikban meg az iskolákban "b@u@zi egyenruhában" észt osztani.
Vagy inkább fordítva. Én láttam a képeket a gyerekekről, akik kórházban is voltak. Ráadásul személyesen is ismerem az érintetteket.
Hazudozzál csak! Egyetlen egy homokos sem kezd ki random egy emberrel sem a buszmegállóban. Ezzel szemben nem a karácsonyi volt az első esett, hogy kortól függetlenül testi vagy fizikai atrocitás ér homoszexuális (meleg, leszbikus) párokat.
Én meg tudom, hisz 58 éve élek homoszexuálisként e világban. Sem akkoriban, sem most nem mernek a homoszexuálisok egy buszmegállóban, villamosmegállóba kikezdeni valakivel, még akkor sem, hogyha tetszik neki. Ennek ellenkezője, vagyis az, hogy szélsőséges homofóbok rátámadnak melegekre vagy beszólnak nekik. Mi is jártunk így a párommal, de mi már így 70+ évesen kevésbé foglalkozunk vele, de egy kamasznak egy ilyen felismerés, "előbújás", majd megbélyegzés, esetleg lelki- vagy fizikai támadás.
Szóval, aki hazudik az te vagy és nem én!
Éppen te teszed ezt! Azzal viszont tisztában vagyok, hogy a homoszexuálisokban sokkal nagyobb annál a félelem, hogy így a semmiből kikezdjenek egy másik fiúval vagy férfivel egy buszmegállóban, ahol lényegében bárki megláthatja és lebukhat. Szóval ennyit rólad és a Te történetedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!