Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire ez a nagy LMBTQ feltűnősk...

Mire ez a nagy LMBTQ feltűnősködés meg ész osztás?

Figyelt kérdés

Az óvodást hagyják ovisnak lenni a gyereket meg hagyják gyereknek lenni.

Transzvesztita beszélhet 13 éves diákokhoz?

Mi mondani valója van őneki egy 13 évesnek?

Hagyják a gyereknek, hogy gyerek legyen.

Ne jelenjenek meg az óvikban meg az iskolákban "b@u@zi egyenruhában" észt osztani.

2022. jan. 17. 15:10
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
92%

Vagy inkább fordítva. Én láttam a képeket a gyerekekről, akik kórházban is voltak. Ráadásul személyesen is ismerem az érintetteket.

2022. jan. 17. 20:58
 42/51 anonim ***** válasza:
6%
Én is, elkezdte a homi simizni a buszmegállóban, két fejjel nagyobb volt nála. Megrúgdosta majd ott hagyta. Faluban volt.
2022. jan. 17. 21:12
 43/51 anonim ***** válasza:
92%

Hazudozzál csak! Egyetlen egy homokos sem kezd ki random egy emberrel sem a buszmegállóban. Ezzel szemben nem a karácsonyi volt az első esett, hogy kortól függetlenül testi vagy fizikai atrocitás ér homoszexuális (meleg, leszbikus) párokat.

2022. jan. 17. 21:26
 44/51 anonim ***** válasza:
7%
Hazudsz, láttam amit láttam.
2022. jan. 17. 22:13
 45/51 anonim ***** válasza:
93%

Én meg tudom, hisz 58 éve élek homoszexuálisként e világban. Sem akkoriban, sem most nem mernek a homoszexuálisok egy buszmegállóban, villamosmegállóba kikezdeni valakivel, még akkor sem, hogyha tetszik neki. Ennek ellenkezője, vagyis az, hogy szélsőséges homofóbok rátámadnak melegekre vagy beszólnak nekik. Mi is jártunk így a párommal, de mi már így 70+ évesen kevésbé foglalkozunk vele, de egy kamasznak egy ilyen felismerés, "előbújás", majd megbélyegzés, esetleg lelki- vagy fizikai támadás.

Szóval, aki hazudik az te vagy és nem én!

2022. jan. 17. 22:30
 46/51 anonim ***** válasza:
0%
Tehát egy kalap alá veszel minden homoszexuálist, és minden heterót. A heteroszexuálisok rosszak a homoszexuálisok jók, és nincs apelláta, értem. Egyszerű egy figura vagy te.
2022. jan. 17. 22:34
 47/51 anonim ***** válasza:
96%

Éppen te teszed ezt! Azzal viszont tisztában vagyok, hogy a homoszexuálisokban sokkal nagyobb annál a félelem, hogy így a semmiből kikezdjenek egy másik fiúval vagy férfivel egy buszmegállóban, ahol lényegében bárki megláthatja és lebukhat. Szóval ennyit rólad és a Te történetedről.

2022. jan. 17. 22:43
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek Istenben és nacionalista vagyon. Szeretem a teremtés minden részletét, az lmbtq tagokat is. Olyan országban szeretnék élni, amiben minél több ember boldog és ezért büszkén megoltalmaza a hazáját, ha arra kerül sor. Büszke vagyok rá, hogy ez nem olyan ország, ahol az lmbtq tagokat kivégzik vagy háztetőkről dobálják le. A homoszexualitás sokakban kb 14-16 évesen kibontakozik és jó, ha tudják a fiatalok, hogy a homoszexualitás is normális opció. S ez nem újkeletű lobbi, az ókortól ennek irodalma van.
2022. jan. 18. 09:28
 49/51 anonim ***** válasza:
97%
A pedofolliát a homoszexuálisokkal össze mosni ugyanolyan aljas, beteg ostobaság, mint az egyház minden papjára rásütni ugyanezt. Sötét, mocsok dolog.
2022. jan. 18. 09:31
 50/51 A kérdező kommentje:
Véleményem szerinten alapszinten a BULLYING-et kell kezelni és megszünteni.
2022. jan. 18. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!