Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire ez a nagy LMBTQ feltűnősk...

Mire ez a nagy LMBTQ feltűnősködés meg ész osztás?

Figyelt kérdés

Az óvodást hagyják ovisnak lenni a gyereket meg hagyják gyereknek lenni.

Transzvesztita beszélhet 13 éves diákokhoz?

Mi mondani valója van őneki egy 13 évesnek?

Hagyják a gyereknek, hogy gyerek legyen.

Ne jelenjenek meg az óvikban meg az iskolákban "b@u@zi egyenruhában" észt osztani.

2022. jan. 17. 15:10
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
93%
Hát kérdező, Magyarországon látod nincs ilyen lmbt érzékenyítés és társai mint a romlott nyugaton, aztán még is kitermel az oktatás ilyen szellemi csődtömegeket mint te.
2022. jan. 17. 16:25
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

"Én azt akarom, hogy az iskola az iskola legyen az óvóda meg óvoda és nem b@u@ziképző."

Én meg azt szeretném, ha az ország nem fideszes hülyeképző lenne. Hol lehet reklamálni?

2022. jan. 17. 16:39
 33/51 anonim ***** válasza:
90%
Bátyám beöltözött bolond ballagáson nőnek, ő akkor volt 15, én még 6, talán ettől lettem meleg? Ugyan kérem.. Akkor kérem szépen anyám megengedte hogy kozmetikusa legyek kisgyerekként, fiúként, és senki nem szólt egy rossz szót sem, talán emiatt vagyok meleg?
2022. jan. 17. 16:42
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem térek ki egyesével a cáfolatokra és az erőteljes félremagyarázásra.

Vannak szélsőséges esetek mindenhol. Az viszont tény (hiába akarják ezt a heteroszexuálisok tagadni), hogy évtizedek óta szexuális nevelés is folyik az általános iskolákban, valamint a középiskolákban is. Csakhogy éppen a heteroszexuálisok javára. Amikor több kérdésnél bizonyítékot szolgáltattam erre, akkor jöttek a megmagyarázó emberek, akik hülyére próbálnak venni mindenkit, aki ezt hagyja. Az, hogy egyes iskolák és pedagógusok nyitni próbálnak afelé, hogy nem csak heteroszexualitás létezik a világon. Ehhez éppen olyanokat illendő hívni, akik ebben élik egész életüket, így saját bőrükön tapasztalják meg ezeket a mindennapokban, nem pedig kizárólag egy iskolai védőnő, iskolaorvos (akik általában még nem is terület szakemberei) vagy egy pszichológus, aki orvosilag talán ismeri a hátteret, de nem él benne nap mint nap.

2022. jan. 17. 17:31
 35/51 A kérdező kommentje:

"Vannak szélsőséges esetek mindenhol. Az viszont tény (hiába akarják ezt a heteroszexuálisok tagadni), hogy évtizedek óta szexuális nevelés is folyik az általános iskolákban, valamint a középiskolákban is. Csakhogy éppen a heteroszexuálisok javára."

Mi ez b-meg valami verseny?

2022. jan. 17. 17:36
 36/51 anonim ***** válasza:
94%

Nem verseny, csak egyenjogúságért való küzdelem, hogy felesleges egy homoszexuálisnak se kelljen megtagadnia önmagát a megbélyegzés miatt, mint ezelőtt 30-40 vagy akár 50 évvel ezelőtt kellett. Rengeteg homoszexuális van, aki csak azért házasodott meg és alapított családot anno, hogy ne bélyegezzék meg. Ez részben az oktatási és a politikai rendszerek hibája is.

2022. jan. 17. 17:46
 37/51 A kérdező kommentje:

Igen létezik a homoszexualitás. Mindenki tudomásul veszi, elfogadja b-meg. Ez bőven elég elfogadás szerintem. Ettől már nincsen több és kevesebb sem ebben a történetben. El kellene már ezt az egész témát engedni...

A gyerekeket meg békén kellene hagyni az óvodában és az iskolában és nem ezzel az egésszel terhelni.

2022. jan. 17. 20:31
 38/51 anonim ***** válasza:
92%

Olyan sötét vagy, mint az éjszakai Nap sütése. A kormány hazugságaiból, ill. a média által bemutatott szélsőségekből táplálkozol. Amíg a biológiából bizonyítottan kimaradna a szexualitásra nevelés, vagy engednék azt, hogy megkapják a kellő tájékoztatást azok a fiatalok is, akik igenis 13-17 éves koruk között szembesülnek a másságukkal és segíteni ennek feldolgozásában. Ehhez nem biztos, hogy pont egy pszichológus kell, hanem bizony egy abban élő.

Ne csak a heteroszexuális propaganda folyjon az iskolákba, hanem mérjünk egyforma mércével.

2022. jan. 17. 20:38
 39/51 anonim ***** válasza:
91%
A mai magyar helyzetet sajnos jól tükrözi, hogy egyes politikai erők és politikusok homofób kijelentései miatt december végén egy nagyon kedves volt osztálytársam kamaszkorú unokáját és barátját (fiúk mindketten) csak azért megtámadták a nyílt utcán és agyba-főbe verték, mert kézen fogva mertek menni, amit persze minden hetero büntetlenül és atrocitás nélkül megtehet.
2022. jan. 17. 20:41
 40/51 anonim ***** válasza:
5%
Az én haveromat egy homi rúgdosta ájulásig, mert nem akart flörtölni vele
2022. jan. 17. 20:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!