Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú feltűnősködik és hangosan beszél ha a közelben vagyok, az jelentheti azt hogy tetszek neki és zavarban van?
Szóval van egy nálam fiatalabb srác, akivel egy ideje szemezünk. Most ahogy visszamentünk a suliba, észrevettem hogy a haverjai folyamat bámulnak (vannak vagy 8-an), ő pedig szintén elég sokat néz.
A folyosón ültem, amikor kijött a bandájával a teremből, teljes csend volt, aztán amikor meglátta hogy ott vagyok, olyan hangosan kezdett el beszélni az egyik sráchoz hogy rendesen majdnem megijedtem :DD Ekkora impulzust adhatott neki az hogy meglátott?
Nagyon zavarban szokott lenni, ez látszik.
Szerintetek csináljak valamit vagy hagyjam hátha majd ő?
Köszi a válaszokat! :)
18/l, ő pedig 16/f
Tudod kedves #noname, hogy van egy olyan mondás, hogy hülye kérdésre hülye válasz. Na ez és még oly sok kategória ezen fut. De ez egy nagy titok szóval ne áruld el senkinek😁😉
Még a végén kiderül és akkor az egész oldal értelmét veszti ahogy a te meg az én szórakozásom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!