Ha áprilisban győz az ellenzék, akkor a fiatalok hazajönnek külföldről?
Ja. 3-án választás, 4-én mindenki csomagol, és jegyet vesz.
Legkésőbb 7-én mindenki itthon lesz.
20 - "Az elmúlt pár évben már elkezdtek visszajönni pont az alacsony adók és a bérrobbanás miatt."
Azért mert te nem tudsz számolni, azért más még tud!
Ez az "alacsony adó"-mese, és a "bérrobbanás" annyira szánalmas, hogy inkább röhejes, mint siralmas!
Én - mivel euróban kapom a fizetésemet - forintba számolva komoly bevételnövekedést értem el az eszement forint árfolyam miatt: sokkal többet, mint otthon az a szánalmas béremelés!
1., Egyáltalán nincs romokban az egészségügy, ellenkezőleg
2., Miért lennének magasabbak a fizetések? Honnan veszed ezt a hülyeséget? Inkább alacsonyabbak, ha adót emelnek, márpedig fognak úgy néz ki
3., Az utóbbi években rengetegen jöttek haza, de ez nem ettől függ
A térség összes országábòl mennek ki, pedig mindenhol más a kormány. Ez nem kormány függő, egyszerűen ha Hollandiában 5x annyi pénzt keres, és ez neki fontos, akkor megy és marad.
4., A fiatalok igen nagy része nem ellenzéki
5., Én 30 alatti vagyok, és nem szeretném hogy az ellenzék győzzön, mert családalapìtásra készülök, és annak ez a kormány ad minden feltételt,
27: " Én 30 alatti vagyok, és nem szeretném hogy az ellenzék győzzön, mert családalapìtásra készülök, és annak ez a kormány ad minden feltételt"
Egy papagájnak nem késő 30 évesen utódot nemzeni?!
Némelyik faj 50-120 évig is elél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!